Monday, June 30, 2008

Mondays....

Today Stacy had her meetings and stuff, so didn't need to do anything. Aku dok tidur nak catch up on sleep today. Took a break from all the paperwork project lain bertimbun. So need sleep! Pas hectic beberapa hari ni with so many things on my plate, kicked back and relax! Plus needed to fix the damn phone line yang hancur kena sambar kilat! Hanjeng sangat tau... Telekom da la lembab nak mampos!

Malas nak go into that. Yang penting nya... dapat tidur. Yeah!

Sleep is such a commodity these days.

Anyway petang tadi meeting tuk production dan bebudak semua for Konsert Reunion coming up in less than a month. The meeting was to discuss lagu lagu 'tugasan' untuk konsert tu. Best gak lagu lagu pilihan. Some at least suited the kids strengths more than before this. Also bebudak lain yang non-finalists finally dapat trophies meka.

Meanwhile, aku chilled at Astro jer la. Saida bagik dengar single yang dia da rakam. Nice! Tapi dia malu malu cepat cepat sambar phone dia tutup bila ada orang dekat. Alahai... malu malu lak.
Eh anyway ni some pics sempat amik. Sori ler not everyone aku dapat snappy. Ramai dapat jumpa pas so long tak jumpa cam Nadia, so borak mana sempat and snap sapa sempat.

Alif


Nadia


Stanly


Macam kembar kan? Kakak Stacy, Cherry dengan Saida


Faisal


Ika


Lufya


Stacy (muka pelik sebab letih ok... heh.. shooting seharian tak sempat buang make up)


Supposed to go for dinner after we were done but Stacy lak kena shooting Aku Stacy konon supper ler. Cherry ajak join skali. Tapi sebab da janji ngan Stanly nak l;epak ngan dia sebab dia pun balik sini sehari jerk, along with Juan and Bobby yang skali bak Alif dan Faisal, so decided takper ler.

Gi Ikea sat beli barang before gi melantak kat Uptown.

Tomorrow another day... yawn... out...

Reactions:

0 comments: