Friday, June 06, 2008

Malam media AF6

As usual every year, tamatnya Akademi Fantasia, we have the media nite ngan bebudak. It's times like this yang kita orang semua let our hair down and just have fun.

Semua kritikan ke kutukan put aside, and we all start fresh to celebrate their lives as artistes.


Gituh! Tahun ni fun sebab intimate, tak ramai yang menyemak sebab biasanya ada yang siap bak tuh nih la kalao tau pasal the night. This time memang fun gila sebab those yang datang yang bebetol wat keja sepanjang musim, and also those yang sporting abih.

Cuma biasalah not everyone there bebetol Akademi Fantasia freaks like some of us. Kita nih, as me me and beberapa orang kawan kawan, abih je musim, all of them become friends, no matter how dirty the b***hing the season was. Keluarga Fantasia masih hidup, and I keep in touch with a lot of them from musim pertama lagik. Tapi biasalah, ada yang menyemak gak... walaupun... tapi takde beza sebab I still enjoyed myself.

Tahniah to the kids yang nampaknya most of them da coming out of their shell. Cuma Stanly je tak ada tadik, not sure why.. tapi Stacy kata dia tak sihat.

But apart from that.. aiyo! Havoc!

Malas nak tulis any more. Nak melantak beramai ramai supper nih ngan bebudak. Layan jer pics. Kalao korang line slow aku tak dapat tolong ler.

Enjoy all the pics, and remember, if you want to keep them for personal collection, boleh. Kalao nak publish memana, please jangan lupa CREDIT dan LINK my blog.

Aku takyah watermark sebab kalao sesapa nak tipu ni pics meka, bodohlah.

For the real fans - enjoy.

Alamak! Terkejut sudah! Candid Stacy dan Saida


Ni baru sempat pose


Alif maintain macho jerk


Linda Jasmine - senyum as always


For Paan and gang yang minat Nadia and Ika (sesuatuh la korang!)


Riz - host ngan Nadia malam tadi


Dua jejaka macho (katanya....) Alif and Faisal


Naim - I think he smiled the most the whole night


Jangan terkejut! Pic Toi pun ada (musim da abih daaaa.. so semua fair and sqaure.. no bias)


Nubhan performing


Nadia jadik props Riz masa dia nyanyi Kasih Berubah


Nadia maintain comel


Lufya dan Nadia feeling ANTM


Yana pun join


The loving couple - Sarimah and Andrew


Menari sempat mengumpat ke girls?


Tu dia! Maintain innocent pas ditangkap gosip


Pastu pose maut lak


Three of my four favourites masa time competition - Saida, Stacy and Alif. Sayang Nadia tak sempat join complete my fave list for this photo


Ika join in for a pic


Keluarga production Akademi Fantasia - time kasih kak Haina (tudung pink itiewww) jemput aku masuk Akademi musim ni

Poco poco ke???


One for the album bersama family production



Just part of the family




With Linda



One with the one, the only... Sarimah Ibrahim!




With Genervie


And finally with me. My extended Fantasia family grows bigger with this batch.


More pics and video coming. So wait for the update. Banyak sangat nak upload nih!

Reactions:

2 comments:

Hi there! I think you really write well. I just want to say hello. And I believe we will meet soon.
Real Love brings Real Life...
Edmund Smith

Hi there!
I believe I saw you at the audition – at the main entrance talking to someone – an Indian guy. I sang “You Raise Me Up” – was told that I had a great voice but then – I was told to come back with some Malay songs. I didn’t go back.
Anyway – hope all is well with you.
Edmund Smith
0166658773