Saturday, June 14, 2008

Just butt lazy

Did a lot but malas tulis. Also no pictures sebab nak rest cam whoring jap beberapa hari. Kejap je. Post bebanyak sini beratkan line korang jer. Ala... weekend jer rehat. Leh kan?

Anways, semalam gi rumah Stacy sebab lepak ngan dia dan sister dia Cherry. Family dia semua ada, so walaupun awal plan dinner kat luar, last last kami makan satu family je sebab abang dia dua orang mai rumah..

Banyak la dapat sembang ngan dak tu.

Siang tadik pulak tengahari bersama dia, Cherry and AJK untuk Stacy FC. Because my mom tengah masak and then kuali leh slip. and minyak panas nak goreng ikan splash on my mom's hand, aku kena rush dia klinik. Pas everything ok baru aku join meka.

Stacy dok chatting ngan peminat melalui Stacy FC. Dia demam woo!!! Panas dahi dia. Risau! Terus paksa gi doktor.

So lepas chatting (berejam gak chatting ngan peminat - bangga dia usaha and happy to layan fans) aku pun bak dia ke klinik. Cherry temankan dia masuk tengok doktor.

Demam panas katanya. Merasalah kena takutkan ngan aku mintak doktor jab!

Last last amik ko ubat bertimbun!

Sent her back. Then ke rumah Bob (mesraaaaaaaaaaaaaaa... matilah aku!) di mana dia, skali Juan dan Shuib tengah sibuk wat keja sikit bab single Bob akan datang.

Abih pun lewat sangat malam da.

Nadia call ajak ke kedai mama papa dia, sekali si Paan.Tapi memang tak sempat walaupun awalnya ingat nak ajak ramai ramai join meriahkan.

Sorry ek babe! Anyway, happy Nadia FC pun all out ni. At least bab dua orang ni, Nadia dan Stacy, fans meka tetap bersungguh backing kerjaya idola meka supaya terus lebih maju.

By the time kita free, it was past midnight. So movie marathon lak.
Last last kol 4 pagi TV yang tengok aku.
Slept awhile and then headed back.

Feel so rested.

Reactions:

0 comments: