Wednesday, June 18, 2008

It happened!

Anticipation gila hari ni because had my third meeting with Astro. Menci sebenarnya corporate meetings camni cause it's so not me, tapi sebab necessity terpaksa la.Tapi everything went well, and just a couple of things and a Powerpoint presentation for next week and the ball should begin rolling soon, so there was reason to celebrate.

My show is beginning to take shape.

Picked up Bob, and then Stanly sebab smalam tak sempat jumpa. Pas tu pick up Stacy and also her sis Cherry, and kami jumpa Alif dan Juan kat MidValley Megamall.Cadang nak tengok wayang, but semua undecided wayang apa, from The Incredible Hulk to Kungfu Panda.

Dalam pening nak pilih movie sempat pose


In the end we all agreed on The Happening. Since we had over an hour and a half kami pun jalan jalan and gi makan minum dulu. Banyak la gosip keluar. Hmm... well, takleh repeat some stuff.. most of it actually... but useful information.

Thanks especially kat Stanly yang bagi two of the most useful gossip la tuk hari ni.
Heh! Pas abih kami semua move balik ke panggung sebab da nak start show.
Sempat wat lawak nak pose bagai ngan posters and all for other movies.
The best pose?

Kenapa tak bagitau da mula berlakon Stanly? (matilahhhhhhh aku!!!!)


Ni undoubtedly the winner! Kelakar tol Stanly ni. The best pic of the night for sure.

As usual (it's becoming a regular occurence), kami terpaksa la endure the noisy types yang cakap kuat, volume stuck at high type of people.

Tapi we were having so much fun, it didn't bother us that much.



So was the movie good? Let's just say M. Night Shyamalan is one whacked out weirdo dude.

Memang bagus!!!! It's not his best, but has an almost 80s horror films touch of the theme of the elements against humans setting, crossed with the armageddon-esque films of 28 Days Later and I Am Legend with the Final Destination visual gore.

Aku asik terkejut, and it didn't make things better si Alif asik nak try kejutkan aku more and more. Sial jerk. Last last dia pun horror sendiri. Hah! Padan muka.

Tapi aku kalah ngan Stacy la yang asik ting tong terkejut. Heh! Seb baik ada geng.

Bob, Juan, Stanly dan Cherry semua ada jerk benda nak carik tuk gelak. Tengah movie pun sempat mencarut memacam. Riuh rendah. Tapi still beradab ok sebab baris belakang bising ya amat!

Pas abih, we went to port biasa in Pelita kat Bangsar for another round of drinks. Jumpa Irma Hasmie dan geng lepak bebudak 6ixth Sense who joined us tuk meriahkan lagi keadaan.

Sarawakians unite - Stanly dan Bob


Cherry, kakak Stacy


Stacy (tak sempat buang make up dari photo shoot) ngan Cherry (pose sama je)


Alif lak selit masuk (Cherry masih pose sama)

Jiejie 6ixh Sense lak menyelit (perhal pandang tempat lain tuh - dan kenapa Cherry masih pose sama?)


Alif amik pic ni blur lak. Tu la pepandai nak jadik photographer gituh


We all stuck about for a bit pastu mengantuk sangat aku gerak duku, hantar Stacy, Cherry dan Stanly balik dulu. Sempat la borak panjang ngan Stanly tegur sikit.

Aku rasa kali ni keluarga Fantasia in a way more mature and intelligent, so harap harap meka semua berjaya la. Kalao meka dapat get over their weaknesses masing masing no hal nya.

Anyway pada sapa minat Stacy jangan lupa 21hb ni dia balik Sabah until 23hb. So gi sambut kat airport ek.

Will post more tomorrow. Second day aku past my personal 'curfew' of midnight.

Reactions:

0 comments: