Friday, June 13, 2008

I need sleep!

Just when I thought things couldn't be busier...

Semalam, ngan tak cukup tidur, my day started at 5am. Actually earlier sikit sebab tak tidur takut kalao lelap terlanjur lak membadak.

So first gi pick up Juan, then Alif.Beli breakfast jap, then serang ofis Suria FM sebab Alif ada interview pagi. Walaupun mata cam berat, tapi ok la leh tahan sebab riuh rendah gak especially since ada Julia sana.

Apa lak ni?? Rambut? Berus kasa dawai? Sarang kutu?


Owh! Hi Zizi (matilah lari sebatu takot kena hempuk Zizi)


Baguih la!


Alif ngan Zizi dan Zana


Pas abih tuh kita ke area mahkamah dulu sebab jumpa Jebat yang da calling ajak kami semua lepak sana jap. Kat sini ni yang penting aku nak share. Kat cafeteria mahkamah Jalan Duta, ni yang terpampang! Eeeeeee!!! Takutnya!



Tapi tingkap kafeteria semua bukak and everyone was smoking! Dari lawyers ke legal assistants ke policeman! Ado??!!!!!

But ok gak so leh sembang, makan sambil isap rokok. Then we headed to Berjaya Times Square. Spend time nak shopping! Yeay! Tapi for some reason, entah cuaca panas ke tak cukup tido, lethargic sikit la. But ok la... bought some stuff gak.

Nak petang, sent Alif back, then Juan and headed home. Gi servis keta jap, then headed home mandi semua and rehat. Tau tau jer da tido berapa jam. Sambung balik paperwork, then rushed for a meeting with Maestro.

Pas settle tuh da dekat 1 pagik. So rush lak ke studio di mana Riz recording.

Argh!! Mulut jahat mai da. Awat Riz pose cam terkejut lak!


Hah.. baru relaks!


Tuh dia! Berjaya senyum gak!

Oh gawd!!! Tired banget! But Riz managed to get everything done by about 2am, which was quite fast. So dia second pas Nadia to complete his rakaman tuk lagu single.


Tapi found out atuk sedara dia or something like that ninggal earlier in the evening, Dia tak cakap apa pun, diam je, so no one knew. Semua terkejut, but he said work comes first, Aduh.. takleh camtuh dik oi! Benda camni kena bagitau ek lain kali.


Chatted a bit before heading home. Sampai rumah pala sentuh bantal terus KO!


Abih niat bak update blog bagai! Bangun tadik kol 12, melantak dulu, then abihkan all the work on the cards.


At least lega sikit pasnih... aduh.. more updates later.

Reactions:

0 comments: