Monday, June 16, 2008

Early bird special

Yeay! Aku berjaya! Bukan berjaya apa... sebenarnya aku da masuk berapa hari ni manage to re-tune my system sudah, nak reprogram my body to sleep early and wake up early.

Even time keja aku susah nak bangun awal, but now tetiba paling lewat kol 8 pagik terasa nak bangun.

Anyway, had to settle some stuff first, and then head to Astro nak pick up my Max decoder yang sebelom ni aku pasangkan kat office. Sekaligus aku lepak sana plan nak jumpa Wan dari Maestro yang bak bebudak semua gi rakaman Carta Era.

Kebetulan met Wan bersama ngan Cherry kat North Entrance, so after aku settle urusan aku and picked up my stuff, masuk ler studio kat Era.

Reza tengah hosting program masa tu, so lambai jap, sebelom head to the back studios where recording was held.

Aznil bersama Stacy as well as Riz ngan Nubhan. Aku, Wan, Cherry dan Lan, PA Aznil sibuk gelak carut in the other studio listening in on the show. Kelakar Aznil!

Kena soal siasat ngan Pak Nil



Pas abih sembang ler sikit ngan Pak Nil jap, before the kids, Cherry, Wan and I gerak past the main Era studio. Si Reza tarik bebudak sambung this game he had on air iaitu menyambung cita hikayat apa ntah.

It's kind of funny, in a weird distorted Prince Caspian manner. Was listening to it on the way to Astro, and laughing my brains out. Stacy, Riz dan Nubhan memasing added their parts to it.

Kena dera ngan Reza lak on air


Menyambung hikayat entah haper...


Taking their turn


Reza hard at work


We then headed for the cafeteria. Bebudak gi wat tag meka, aku tak tahan bersama Cherry dan Wan melantak while si Syed yang baru join jaga meka.

After that aku gerak lak settle kerja kat Bangsar sat.

Later in the evening, joined Alif, Juan, Bob dan Shuib kat studio Pak Ngah kat Setapak mana ada vocal recording tuk program Raya.

Mid way Stacy bagitau dia keluar ngan Ika dan Nurul, later joined by Naim and Nubhan, tapi aku kata jumpa meka pastuh jerk.

But they hung out till about past midnight aku malas join sebab ngantuk sangat sebab since da reprogram my sleep pattern, awal da ngantuk.

Besides esok ada banyak benda nak buat so decided to call it a day earlier.

Stacy demam da hanpir ok so tak risau sangat.

Me? I think I'm coming down with something soon. Aiyo.. semakin terasa tua. Nak tidur dulu ek...

Reactions:

0 comments: