Monday, June 23, 2008

Cornetto and dancing queens

Yawn... today was butt lazy day... AGAIN!

Late noon pulangkan that silly gorilla outfit. Then pastuh went for a much needed swim to relax. Damn! Lama tak berenang. Leh ke berenang? Main air cam budak 5 tahun kot adalah.

Pas abih later at night, singgah ke vocal studio Cikgu Syafie. Mila, Dafi and of course Stacy training sana for the Cornetto concert. Alif lepak tunggu gak sebab dia ada vocal practise just before that.

Nak layan sikit? bebudak nya rehearsal? An itsy sneak preview gituh of what's to come? Ni sikit jer ek...


Anyway ni some pics of the rehearsal. Thanks cikgu Syafie ek kerana open your doors to us. Matilah malu malu gituh. Heh!

Sekitar studio dengan kenangan Allahyarham M. Sharif, Syafie's late dad.




Syafie at the piano


Dafi (trying) to be serious


Syafie working it!


Love the figure collection



Happy je Stacy


Syafie brushing the two girls up


Sempat promosi. Sapa nak kelas vocal call ek
Pas abih tuh, Alif, Juan, Nafi, Stacy and I went for supper kat Kopitiam kat Jalan Yap Kwan Seng. Merasalah terserempak ngan Fahrin sana. Pic bawah tu aku diam diam terjah dia amik gambar. Terkejut dia. Pastu gelak.

Sempat tanya dia pasal gossip. Yerlah isu dia dan Linda kan tengah panas. Erm.. malas nak cakap sini. Nanti orang kata nak lakukan blog ngan gosip murahan lak kannnnn... besides he spoke in strict confidence and I respect both him and Linda to stay out of their affairs.

Cak!


Instant makeover! Stacy : before and after


Actually the pics atas tu sebab kami lepak tu sempat layan koleksi Tirai, Diari, dan sebagainya sebab Stacy lum sempat tengok banyak.

So gelak la bila tengok balik time Stanly gaduh ngan dia, time dia jatuh kat dance floor nak sepak belon time birthday Nadia... banyak.

And one kita gelak masa time Tirai masa dia kena kejutan. Yang Cherry set up Stacy tu. Time tu Stacy pakai spek, rambut suak belakang cam pic belah kiri tu, and then pakai shorts. Heh! Nerd gila!

Atas tu saja nak recreate that look, kira before and after la. Hanya ngan cover dahi dan bukak spek jer ok serta pose vogue. Very the Superman!

No... takde cita cinta pun yang penting.

Again, that is all so overblown by some people who do desperately want to see the two kids at it, that it's not even funny. Meka kawan pun nak kenen. Aduh... kesian gak Stacy kekadang. Kang ada lak yang amik kesempatan kata lom apa nak bercinta.

Cam pic wrap party yang tengah disebar. Apa motifnya? Kan private event. Ke sebenarnya ada je yang nak jatuhkan dia nak naikkan nama orang lain? Lantak la.. bangkai lama lama terbau jua walaupun sarungkan apa pun nak menutup kebenaran.

Eh ok la.. merapu lak. Ciao bella!

Reactions:

0 comments: