Friday, June 20, 2008

Bolos!

Ok quite q quick entry today. First of all nak cakap. Have you heard of those drinks Anything and Whatever? No, this is not an advertorial. Just nak tanya, sebab ramai sangat cakap pasal these two drinks. So on my way out, what did I do?


Yeap, went and bought both nak test power. Tapi dalam beli dua tin Anything dn Whatever tu, aku perasan ada Kampai! Kampai ni kan considered alcopops. Iaitu pop drink, kira macam soda la, minuman buah yang bergas, tapi ada alcohol. Rupanya mereka sekarang keluarkan versi tak beralcohol lak.

So verdict? I love the Anything and Whatever ad campaigns, but minuman meka.. erm.. not my personal taste. But I guess quite nice sebab ramai suka. Just not my cup of tea.. eh cola.

As for the Kampai? LOVE THEM! Very the same taste with the alcoholic version, but minus the arak gituh. Heh.

Anyway petang tadi ke Studio di Wisma Ali Bawal tuk rakaman Bolos. Alif amik bahagian, joined by Ayien dan Naim. Lawan sapa? Bebudak Flava.

Korang layan je la pics.

Nora dan Edlin baru bertanding rakaman baru settle. Si Fitri lak yang wat wardrobe Bolos yang catwoman semua. Tu belakang si Alif ngan Ayien dan Naim


Bersedia... (takot gelembong udara akibat pakai cat cuit)


Da ada yang masuk kolam


Aksi gila gila


Da habis semua kena tolak masuk kolam


Ada yang tak masuk rupanya


Macam kurang sorang lagik je


Da keluar masuk balik siot


Ingat dinding tu kapal ke?


Alamak.. main main la meka ni


Last men left standing


Kesian tol meka ni. Cam tak penah main air. Amik ko! Abih tu aku rush ada ehem.. meeting sat. Sesi ngumpat sebenarnya.

Stacy dan Cherry ada aak temankan ke production wrap party, but I thought it would be inappropriate for me to go sebab the party is bebudak production nya.

So lepak jerk ngan sesi mengumpat aku ngan karakter misteri. Banyak gak info dapat tuk menjadi bahan gelak.

Abih je wrap party lepak Pelita. Sori ler aku tak amik pics time ni. Malas dowh!

Tapi ramai layan borak sambil tunggu bola. Pastu sibuk gelakkan ada pak pak Arab yang kecoh riuh sokong Turkey. Heh.. sakit hati Turkey menang sebab mat mat kecoh tu tak didiamkan.
Sapa ada ek. Alif, Faisal, Naim, Toi (kali pertama bebetul dapat borak ngan Toi), Syed, Juan.

Ramai lagik sebenarnya but lost count lak. Heh! Eh... Bob pun ada ngan Shuib as well as bebudak 6ixth Sense. Lupa lak.

Apapon.. sori ler guys takde pics ek. Nanti aku update tomorrow. Ta!

Reactions:

0 comments: