Sunday, May 25, 2008

Pesanan penaja... gituh la

Disebabkan imageshack tengah gila aku tak dapat share semua pics aku amik.. tapi memang banyak so korang kena banyak bersabar! Sabar tu separuh dari iman.. pandai lak aku ceramah!

Anyway in the meantime, ni pesanan khas dari Stacy dan Nadia, the champion of Akademi Fantasia musim ni, and pemenang tempat kelima, though both of them are champions to me.

Enjoy this for now, and I will upload everything when bloody imageshack da ok. And also esok manyak program nak jumpa bebudak lagi. Be with you guys later.


Reactions:

0 comments: