Tuesday, May 20, 2008

KALUT... lagi mengarut

First of all, early this morning aku dapat SMS. Yes, I have to say congratulations to Mila sebab dia takkan pulang ke Malaysia dengan tangan kosong. Mila akan pulang dengan kemenangan dari Discovery International Pop Music Festival 17 di Varna, Bulgaria.

Mila menang untuk Lagu Terbaik untu lagu Ilham Di Matamu yang dihasilkan oleh Ajai dan Allayarham Loloq. Walaupun gagal mendapat tempat antara penyanyi terbaik dalam pertandingan yang disertai peserta dari Lithuania, Italy, Bulgaria, Moldova, Romania, Poland, Russia,Cyprus, dan Malta, I think we all wish Mila congrats.

This win is not only special, as it's one of arwah Loloq's last works, but also sebab hari ni genap setahun Mila dinobatkan sebagai juara Akademi Fantasia musim kelima.Tahniah Mila.

Here's the list of songs for the final concert... nanti aku update pasal Diari. Ada kerja nak abihkan sikit. Aku hanya leh komen lagu lagu cover meka bawak, so no komen pasal lagu lagu baru until later in the week when we get to hear more snippets.

NUBHAN
Bukan Di Sini (Sofaz)
Ada Untukmu (Lagu Baru)
Elok la bagik lagu Sofaz. Dia dari start sampai habis dapat lagu makanan dia jerk. Mencik tol. Kalao semua student lain usaha (Toi pun sekapal tok angsa nih), dia nih asik dapat songs right up his street and tuh pun nak wat moka cam haper bila can't even pull it off and kena tegur. Bosan...

doesn't apply anything he uses to his singing, and has a nasty attitude to his hopelessness of being versatile.
Go join a boyband. They could have just given him any other poppy song.. sebab tuh jer dia mampu. I'm bored.

RIZ
11 Januari (Gigi)
Hanya Sandiwara (Lagu Baru)
I love 11 Januari but I wonder if it's the right song for a competition. I think Riz will be able to pull this off sebab lagu ni melodic and overall fit his capability. Just hope he has no issues with it.

TOI
Cinta Zulaikha (Mawi)
Paling Terindah (Lagu Baru)
Tuh dia... bagik lagu Mawi. Why don't they just have him bald, and get him to say WURRRLLLLDDDDDDDDDDD.. sebab it's for those reaon jer dia senegeri jerk yang dia akan daat undi. And that's the ONLY similarity he has to Mawi.
Can he do the song. As good as a karaoke effort jer.

NADIA
Aku Lebih Tahu (Mila AF5)
Kalut Lagi Mengarut (Lagu Baru)
Wish they had given her a stronger song. Dari bebanyak lagu, Aku Lebih Tahu yang diberikan. I think lagu baru dia punya tajuk sums up my feelings for the choice of songs kali nih for the final.
Memang kalut dan mengarut... aduh

STACY
Atas Nama Cinta (Rossa)
Siti Lela VS Cinderella (Lagu Baru)
Awwwwwwwgawddd... I love Atas Nama Cinta but is this really final material??? I don't know lah camnih mampu ke dia nak wow people. I'm hoping but I have my doubts. Her ability no hal.. but reception to the tune itself tuh aku tatau.
And what's with the title of her new song?

Will update Diari recap later. Esok ada something up. Stay tuned to find out what it is.. can't ay for now... shh!!!

Reactions:

0 comments: