Friday, May 16, 2008

Gaia... Gaia... Gaia!

Siang semalam gi studio tuk Ria Sentral nak promosi Gaia on air. Aku, Tam and Farish skali. Nothing much happened sebab time sikit sangat, and cam tension pon ada sebab cam.. entahla. Patutnya promosi, but it didn't feel like we managed to promote the show, especially the excellent songs on the show. Takde masa sangat.

Didn't take any pictures (nanti aku curik dari Farish kang sebab dia sempat snappy), except for these few with my Motorola ROKR E8.

Awal tengah pot pet... pic quality leh tahan la..


The other part of the set, for Aizat's segment


Tam dan manager Awal, Lina


For the third time in two days, bumped into Aizat again sebab dia perform on the show. Have to say his voice is getting better. Sedap dia nyanyi single dia Hanya Kau Yang Mampu. Ker si Nubhan da hancurkan lagu tuh sangat Aizat's original version on his guitar sounded like such wonderment. Entah lah..

Abih jerk... gi Hilton Sentral tuk launching beberapa program baru upcoming kat Astro Ria.
Kalao korang tengok ada iklan yang tunjuk orang nyanyi lupa lirik tuh, it's for Jangan Lupa Lirik, a game show, adapted from Don't Forget The Lyrics. Aznil will be hosting it. Speaking of which, nak say thanks to Aznil for this lovely entry dalam blog dia.



Such nice words. Tuk someone yang amazingly creative like Aznil to spend time nak wat entry nak compliment aku, terharu sangat rasanya.I only gave the idea, and linked your blog, but it's your words that made your blog an attractive destination. Cam promosi melancong lak katanya.

Anyway, again, siapa lom ke blog Aznil, singgah la. Aznil personally blogs about himself, his life and his career, so worth a read. Walaupun sibuk, I hear he's been bitten by the blogging bug, so memang dia akan update as often as possible. By the way, siapa nak tengok how Jangan Lupa Lirik! will be, here's an example. Basically it's Who Wants To Be A Millionaire meets karaoke!

Korang karaoke, then sampai satu time lirik ilang, and you have to fill in the gaps! Aku dengar meka da shoot enam episode, and sorang da menang RM10,000 pun da! Juan and I were given a chance to try the game at the launch and aku menang RM100. Heh.. worth it gila. Anyway, here's the UK version of the show.


Another new gameshow coming on Ria pun da iklan da. It's a local version of Hole In The Wall. Otherwise known as the Japanese human tetris. Here's how it works.


I've seen this on Youtube before and memang kelakar! The local version will also feature celebrities, so it should definitely be worth a watch.
Meka lom agik start so far, but can't wait!
Ni a couple of pics from the event.




Interesting line up. Lepak borak ngan kengkawan sambil quite late. Got some business underway too. Impian aku untuk lebih terlibat di sebalik tabir pada dasarnya, nampak semakin cerah dengan banyak idea mampu menarik perhatian.

Diari Akademi Fantasia 6 - Minggu 9 hari kelima

Malas nak review sangat ari nih.. so here's a bit jer overall.

Stanly nampaknya tak confident ngan his piano playing enough to accompany his own song. So that's his major vote winner for the week.

Riz is having tempo troubles with Rock Around The Clock.

Nadia is still having problems trying to work out with her duet ngan Riz for Endless Love. Tak paham la camni.. hish.

Forget the attempts of Toi and Stanly for their bonus song of Lagu Jiwa Lagu Cinta.

Aiyo.. more time wasters in the Akademi. Freaking contact lens promo katanya!

So instead of practising their songs, they waste more time on... wearing contact lens. Aduh.. tak paham tol.

Why does that CIBA VISION lady in pink scare me... maniacal sangat wajahnya. Baju cam baju Ramli MS jerk... heh!


Nubhan menjadi penternak angsa as usual. Painful as all hell!
Tak paham bab Nadia pun... she's finding simple stuff unnecessarily difficult.

Kak Mah balas carutan sponsor yang sibuk carut dia pakai baju lengan panjang. Amik ko!


Note I am ignoring all the kenen kenen punya action dalam Akademi. Waste of time.
Dalam Stanly masih nak mencuba nak work the piano into his performance, si Toi sibuk lak ngan angklung dia.

Masih mencuba...


Sibuk nak juga..


Thank goodness Ramli kata padamkan impian mu main angklung because sibuk nak bawak pakai lori and all tapi takde impact.
Kotakman has been caught!

Pose maut the Kotakman standy in aka Zizan


Zizan ek! Padahal.. sebenarnya selama ni bukan Zizan. Tak caya? Tengok balik klip lama lama tuh mana Kotakman muncul.

Zizan is comic relief, but can't they bring people yang leh tolong persembahan bebudak instead of wasting time already taken up by sponsors?

Evaluation time by bung Ramli and tenaga pengajar.

Toi - memula masuk kena ready, selain tetap angsa dan sharp jerk as well as performance time solo buat derk.
Nubhan - not enough, needs more, not at the level which he can be, kira masih satu kampung ngan Toi.
Stacy - in the same boat, bung Ramli kata dia, Toi dan Nubhan naik teksi skali. Sebutan tak jelas.
Riz - seorang pergi Sabah, seorang pergi Penang, seorang pergi Penang kata bung Ramli indicating nothing is linked, also lack of energy.
Nadia - sama gak masa muzik solo tak wat apa apa.
Stanly - masuk je gone, naik key tapi tak kena.
Nubhan & Stacy - Stacy ditegur to be more firm
Nadia & Riz - Nadia dikatakan cam tak ready, and tak carry weight of the song on her part.
Stanly & Toi - seorang angsa, seorang kepit kata bung... amik ko!!!!!

So are they ready for tomorrow? Not by a long shot...

By the way, tima kasih semua yang SMS dan call serta mesej tak kisah lah kat YM ke at forum Cari (serta kengkawan yang komen kat thread) for all your support.

Paling mengejutkan, Anita Sarawak herself messaged puji my first effort. I know it's not much of an effort, tapi baru kali pertama lakon, so kira lega gak orang leh tima.

By the way, pada meka yang ikut gaya, telemovie semalam, is basically tuk end the first season, as well as intro musim kedua yang akan datang, Tuh yang bersambung tuh. Nizam kata aku ada muncul dua tiga episod tuk musim kedua, so that means more shooting. Adoi!

Reactions:

0 comments: