Friday, May 23, 2008

ALERT!

Hari ni ada shooting Gaia musim kedua. And before you guys ask, watak aku nih light light jer muncul a couple of episodes jerk.

Andway rushed there pas hantar ayah check mata follow up treatment sebab laser nk betulkan cataracts kedua mata dan then runner ngan mak ke bank as well a pelbagai errands.

Lepas dok lapan jam, tak sempat shoot aku, Tak kisah la.. tapi ada benda yang merunsingkan aku nih. Need to sort it out. Anyway, ni some pics on the set.

Ayunya tidur si Tam ni


Nora tido tunggu scene dia while Zizan mencantikkan diri tuk watak Gaia


Siapa ni? Farish la merehatkan diri


Fadzli Zainal antara guest star Gaia musim kedua


One of the scene ngan cast


My mind was on the finals coming up.

Risau sebenarnya. Banyak nak wat dalam diam sebelom final esok. Wish I could do more to help Nadia FC and Stacy FC because they both need more hands to help them out. Anyway,teruskan AFUNDI STACY (especially Stacy), AFUNDI NADIA (nih pun, tolong la top three) and AFUNDI RIZ (katanya.. walaupun.... matilah aku sokong pun kena carut)

My point of meroyan ari ni is about the pengkritik ketika konsert. Honestly, to some degree, I have no idea whether they are still relevant. Mana taknya, kekadang nampak bias yang melampau sebab pujian diberikan walaupun nyanyian bebudak atau persembahan bebudak macam.. erm.. you know.

And yet sometimes, persembahan yang bagus pun dicarut pelagai beriya, and small matters pun magnified.

The role of the critic is basically not to be blonde and to guide the students as well as penonton in evaluating the weaknesses and strengths, but more ofen than not it becomes a bashing session, atau sesi puji pujian.

I don't know how things will go on for tomorrow, but I have little hopes if any at all of things being different.

At the end of the day, Akademi Fantasia is a platform that offers huge possibiities to those involved in terms of promotion. And the pengkritik yang terlibat pun no different.. However if they act blonde (sometimes I think they may not even be acting), then they may find that people are not so dumb and will see right through them. Oh well...

Anyway backtracking sikit.. ari ni last episode of Diari Akademi Fantasia. Aku nak wish congrats pada team production Diari because for the first time in Akademi Fantasia history, they managed to come up with something yang if not the same quality as musim kedua nya product, even better.

Congrats especially to Sarimah sebab lightened out days with her quips and lawak yang memang menggelikan hati dan tak overdose.

And girl, you looked very pretty for the last episode. And no, you're not a blonde. Matlah gelak..
.
Why does Sarimah look like a Barbie doll?

Reactions:

0 comments: