Saturday, May 31, 2008

Al kisahnya...

Uwaa uwaa uwaa... banyak cita ari nih. Dalam tidur hanya sejam dalam keta dalam perjalanan ke Shah Alam nak layan show Nadia (hantar Boo ke bus station kerana nak balik kampung, the hantar anak anak hamster ku ke rumah Juan) banyak lak story aku dengar yang sampai telinga aku. Tengah pikir nak cita ke tak pasal bab nih... malas sebenarnya drama swasta orang takde keja ni.

Anyway, sapa tak ke PKNS Shah Alam tadik miss show Nadia rugi! Besh besh... lepas rindu tengok dia kat konsert.

Sempat lepak jap ngan mama dan adik Nadia. Bump into papa dia later. Ni a few pics jer sempat snappy.

Nanti jer la cita lebih ek.






Sorry ler pics tak cantik. Dalam blur tak cukup tido... then pas pikir paperwork lom abih... asik bercamping sampai subuh branstorming.... ting tong lak aku. Kalao minat Nadia USHA SINI at the official Nadia Fan Club website.for more pics and info ler. Nanti jerk aku story lebih mendalam, and also post pics Stacy in Sabah.

Reactions:

0 comments: