Thursday, April 24, 2008

Love is in the air

Diari Akademi Fantasia - Minggu 6 Hari 4

Erm... start Diari jerk si Stanly keja dia asik pukul kamera ngan batang besi tuh (what is that and what's it doing in the Akademi... besi buruk apa tuh???)

Did he just pull that out from somewhere?


Promosi!! Gelang Edymium... erm... next! Am getting tired lor tengok bebudak asik waste time ngan all the sponsors' plug sampai time pembelajaran bebudak nih terganggu. Honestly...

Kelas Siti Hajar, Toi kata si cikgu lak cam ejek cara dia cakap. Abih kalao da camtuh... tak pikir apa orang kat luar cakap?

Masuk Ramli je takot terus baru leh belajar. Padan moka! Terus keluar kena marah terus.
Cam whoring sessions with Toi, Riz and Stanly. Erm.. whatever it takes to get airtime, ek?

One more round of Syafie's classes. Alif, I think he's getting slightly better, but aku rasa cam Syafie nyanyi lagik bagus. Heh...

Stacy is definitely going to be the one to watch, even though dia lum betulkan beberapa kekurangan dia ngan pakai headtone tuh.

Alif hantar surat kat bang Ramli sebab nak check up pelbagai. Pening teruih Ramli ngan bebudak asik sakit. Dah sah dia takleh nari time Menuju Puncak.

Oh my God!!! Who are these two albino twins??? Masuk nak cita pasal produk rambut Loreal lak??!!! They look like a different freakier version of the twins from The Matrix! Scary! Bazir masa agik.. aduh.

What the....


Berterusan ngan rintihan Nubhan membotak dia. What the... nih Akademi Fantasia ke haper? Waste of time tol.... arghhh!!!

Linda lak... punishment time for Alif dan Riz. Nadia yang tentukan penalti, kena lipstick.

Kalau Stacy wat kan mesti agik best kan...


Someone must be really happy to live their fantasy on TV


On to dancing, tiga orang bergelar OKU sit out on the dancing, with Rina, Stanly dan Alif dok tepi tengok member lain berlatih. So lima orang jer final. Dalam time latihan... Nadia lak tercedera. What the... arghhh!!!

OKUs unite!


Laporan pertama berakhir ngan Toi cam whoring. As usual.

Kelas umi membuka laporan kedua. Toi boring, Stanly STILL sumbang!!!! Alif looking slightly better.. walaupun...

Nampaknya meka da nak kenenkan Alif dan Stacy. Akhirnya meka bau gak. Oops! Terima kasih pada sorang yang dah terkeluar kerana gosip tuh yang memang dari awal da kita tau. Oops.. takleh cita sini... not now.

Nubhan was... perlu ke aku repeat myself? Tanak la... takde beza la dia nih walau apapon. Rina was biasa aje... thought I think she sounded a little raw.

Meka then tunjuk Alif dan Stacy latih bersama... uwaaa.. da all out nak kenen meka nampaknya. Bagus... tapi... tak marah ke Tasha, Alif? OOPS!

Happy couple?


Skang nampak ada alliance ngan Riz and Toi - nampaknya rekrut baru dalam geng molot.
Then Rina cita ngan umi pasal bebenda halus yang mengacau dalam Akademi. Manyak woo story skang ek? Kalau tau apa yang terjadi kat dalam lagik suspen. Wish they cita full sebab bebudak eliminated banyak cita pasal benda ni... dari musim musim lepas pon.

After choreography lesson - ada lagik kejutan. Biasala... Akademi tamu nih...

Start konon Peterpan bagi video mesej. Cam kenal je tu couch kat entrance Akademi. Heh... jap agik terus masuk ler wat kejutan.

Ngan Matta and then Peterpan, cam Akademi Fantasia Indosiar lak... bukan Akademi Fantasia Astro da. Pas sesi temubual - meka perform Tak Bisakah. Enjoyed it - before bakal hancur bila Toi nyanyikan Sabtu nih.

Aiyo... perlu ke last scene tetap Toi nak main angklung?

Promo jangan tak promo.. tuh jer pon talent dia...

Reactions:

0 comments: