Friday, April 25, 2008

Info day!

Ok hari ni posting awal sikit. Aku akan update Diari review malam kang as usual. But firstly, sapa ada dengar pasal kejutan bakal ada konsert esok?

Straight from the horse's mouth gituh.. ok firstly, pengumuman confirmation Istana Budaya menjadi venue untuk Konsert Ketujuh Akademi Fantasia.

Sekaligus tema tugasan adalah, kalau tak silap la, lagu lagu dari filem I think. Soundtrack week punya tema la minggu depan kot. Merasalah ko translationnya runut bunyi.

So sapa nak gi, jangan lupa tempah tiket. Tuk senangkan korang, ni siap peta. Amik ko! By the way, kalao ikut gosip lepas aku kisah meka tak jadik Istana Budaya sebab mahal, cita aku dapat Istana Budaya sponsor, ok!



Moving on... tapi tu bukan kejutan sebenar malam esok. So apa kejutanyang konon nya diwar-warkan melalui radio Era as 'bersejarah'!!!! Hmmm... aku da janji sumber sumber aku tanak bagitau. Tapi aku bagi clue. Keywords, 'Nostalgia', 'Cinta', 'Pelamin'. Ops!!! Terlebih sudah!!! (sambil pose ala manja Stacy nih)




Takde kena mengena (katanya... walaupuuuuuun) congrats to Khai and Rosma for tomorrow pagik pagik nak nikah ek! Selamaaaaaatttttt.... kalau aku tak sempat jumpa siang kat acara nikah.. aku jumpa time malam ok...eh jap.. ada konsert Akademi Fantasia camna ek nak jumpa? Ehem... jumpa jumpa gak kot. Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

And last but not least, pada semua yang melayan Diari Akademi Fantasia dan Diari EXT malam ni, keep a lookout. To my blog readers tercayang bucuk macin... aku malam ni dijemput Diari EXT memeriahkan majlis malam ni.

Tatau ler sempat molot neraka ke tak... yerla... pengacara pon sifu aku si Alam. Leh ke? Heh... ok la.. update later kang ek.. Ciao bella!!

Reactions:

0 comments: