Monday, March 03, 2008

Zoom In Bersama Datuk Siti Nurhaliza

Had fun tadik. Despite the heavy downpour in KL, bangun ribut pelbagai - made it to Auditorium Perdana, Angkasapuri. Ramai sangat orang mai tengok show - sampai lelebih lak.

Makes me wonder why they give out tickets jer kalao meka main sumbat orang dalam dewan without considering that it's already full. Aku masuk dewan just past 8pm, and stepped on I think eight different people dalam nak get to my seat.

Mana taknya... aku ngan sopan da cakap, "tumpang lalu" kak.. kena jeling lak makcik, minah rempit dan moka bohsia sekor dua yang dok kat area tangga sambil jeling semacam just cause I have a seat up front. Matilah ko! Orang cakap lima kali baik baik tak paham bahasa gak, merasalah kena pijak ngan Bigfoot cam aku nih.

Still - it was good. Siti performed a lot of nice tunes and it was a good performance. Cuma tak paham bab sketsa buang masa Louisa Chong dan Shamsul Ghau Ghau. Bab Aznil fun... walaupun admittedly he may not be much of a singer. Tapi dia memang still menghiburkan la. Kumpulan Coda perform. Yeap... I bet korang pun tatau sapa meka kan. Erm... meka artis pertama bernaung bawah Siti Nurhaliza Productions. Busuk la sikit...

Ni some pics I took. Nak upload berejam (campor bab tertido). Hope you guys like it. Kalao peminat Siti, bersabar ek tunggu pics load. Banyak nih. And kalau nak amik wat koleksi, silakan. Kalau nak tempek memana blog atau forum, seperti biasa, sila ingat tuk KREDIT blog aku DAN jangan lupa untuk LINK BACK to my blog.

Cam tin sardin... ada yang bau pun camtuh.


The stage


Kalau ko rasa stage cantik... trust me.. dalam gambar jer cantik.


































































Suka imej dia yang first tuh baju black and white tuh, cma I think the hat was wrong and should have been another. Yang second change merah tuh pun ok, kena ngan imej Siti is going for now, but the third reminds me of Ogy Ahmad Daud.

Went for supper... where else kalau bukan Pelita and then home. Ni pagi ni ada hal sikit. And then later ada assignment ngan dak botak... Mawi ler. Kang aku update.

Reactions:

0 comments: