Saturday, March 22, 2008

Sights and sounds

Satu hari aku tak wat per pon hari nih. Malas lak nak lepak kat final Hits 1, so stayed at home dan layan jerk catching up on last week's episodes of America's Next Top Model dan Pussycat Dolls Presents : Girlicious. Banyak keja nak wat nih.. meetings dues and all, and got to run about for some registration thingamajics tapi kang jer la.

Tak salah kalau procrastinate skali skala kan... kan...kan...

Anyhoo, godek sana sini, obviously korang leh dengar the persembahan from pelajar pelajar Akademi Fantasia 6 from konsert minggu pertama.

But if kalao korang nak video skali.. ni dia!

Just mute the imeem player kat sebelah nih. Kalau nak enlarge, just click the screen and a new window will pop up. Kalau nak lawat my Youtube channel, just CLICK HERE.


Note all the videos. the recordings, the name Akademi Fantasia, Astro Ria and Astro are all
copyrights belonging to MEASAT Broadcast Network Systems Sdn Bhd (240064-A) 2001 - 2008. All rights reserved.

Merasalah katanya hormat intellectual property rights!

Tu all the videos of the performances. Korang enjoy ek... aku nak call it an early night. Boo balik dari kampung ari nih. Nak convince dia pasal sugar glider tuh. Nak sangat beli! Heh... plus at the moment I can afford it.

Maybe leh anggap as a treat if I work hard this week gituh.

Enjoy the video, guys.

By the way, check out the latest AFUNDi at the official Akademi Fantasia page by CLICKING HERE.

Reactions:

0 comments: