Friday, March 28, 2008

Pencemar budaya?

Aku lama pegang, akhirnya spekulasi pun da mula alkisahnya konsert Akademi Fantasia akan berpindah ke Istana Budaya bulan Mei nanti.




Betul ke? Dari awal dengar ada sumber da memberitahu konsert ketiga kang akan diadakan di venue lain. Alkisahnya nak surprise macam time musim ketiga wat konsert kelima open air di Putrajaya.

Matilah katanya nak tema teater. Drama queens suka la tuh. Soalan penting, seandainya Ika masih ada, ada kah dia akan dianggap pencemar budaya kalao dia nyanyi kat sana?

So kalao konsert ketiga let's say wat venue lain, ala surprise, adakah Istana Budaya akan digunakan untuk final?

Erm.. venue tak kisah sangat. Tapi bebudak tuh jangan malukan da.

By the way, bagi peminat Akademi Fantasia, jangan lupa hari nih ada program baru. Mulai today, ada Diari EXT tiap Jumaat pukul 6.30 petang dan 9.30 malam di Astro Ria hosted by the one and only Zainal Alam Kadir (merasalah mentor molot poaka aku)

Hah... posting awal pagi ni juga disertakan announcement nak tolong kengkawan. Sapa nak jadi penyanyi ke pelakon ke model, ni berita baik!



Sekian posting awal pagi tak pasal pasal. Cepat!!! Gi practise! Kang nak audition tapi sora Ika tak pasal pasal kena keji kang. Heh...

Reactions:

0 comments: