Friday, March 07, 2008

It's cold up here!

Hari nih sibuk aku lari dari satu meeting ke satu meeting, then ke office nak hantar story pelbagai, and still, one simple line sent everyone running about like crazy.

One simple line that insinuated or implied that aku gi ke Genting Highlands. Why does that scare the shit out of people? Erm... susah aku nak bagitau.

But akibatnya walalupon tak cukup tido the night before and awal pagik tadik da rush about like a headless chicken banyak sangat benda nak buat - petang tadik nak tidur sebab dapat call after call tanya pasal "tul ke ko ke Genting" or "ko kat mana ek Joe" which was followed by "I heard you were in Genting".

Ingat aku takde keja ke nak terjah terjah always nih. Matilah korang yang ingat aku nih ala bergaji style papparrazi nih dibayar ikut scoop.



Merasalah explanation penoh about what the significance of Genting is, and a little bit more about some very interesting Akademi Fantasia facts you won't read elsewhere. Well, almost. But expose pas aku ngundi pagi esok. Tanggungjawab tuh. Hope you guys (yang tak jer cakap besau but actually vote!) akan jalankan tanggungjawab anda ek.

By the way - kepada semua yang ngundi yang merupakan bloggers, check out this video.


Also, these are several other videos which I think are funny and yet enlightening. Now... go ,make that change! Selamat mengundi pagi esok semua!

Reactions:

0 comments: