Monday, February 04, 2008

Recovery

My goodness. Staying up until 7am berembun at a mamak does nothing for your body, that's for sure. Malas sangat nak keja ari nih. Damn...

Everyone's in the Chinese New Year and holidays mood da, aku still stu in this weird funk nak sort out stuff at work and all. Yawn... suppose the best way is not to think of something that doesn't have a real solution.

Anyway, first of all, sapa yang nak tengok more pics of Ning and Omar's wedding, try these other spots including some of the biggest Malaysian entertainment blogs for more, more and more on the wedding - Ajami, Chedd, juandanza, Judd, Maple, Red Mummy, Sasha Bashir, Sensasi Selebriti, Sopi and sultanmuzaffar, Berapa yang actually update tatau la... korang usha sendiri, but I don't doubt that most of them have. I think the valid entertainment blogging community is getting bigger, and sudah pasti korang pun notice the networking now.

So apa lagik, go blog hopping while my pics load. Heh... eh jap. Korang nak tengok tak something. Smalam pas abih event, a few of us headed to Pelita kat Bangsar (standard lepak zone). Seperti biasa mata mencari bahan jerk nak isi muat daam sini. Si Juan yang perasan... I give you.... the only blog to feature the major fashion faux pas of - the Selera Killer series, the butt crack!!!!

Aiyak!!! Tak senonoh weiiii!!!! IThis is where people come to makan la minah woi!!! Pakai suar nak feeling low cut, dok skali, the twins pop out. Keji idop ko!!! Arghhh!!! Anyway, semalam didn't do much, just dok rumah recuperate (sleep la).

Tapi belah malam lebih kurang kol 9 kuar ke PNB Darby Park nak usha auditions Akademi Fantasia. Dengar habar lebih 1,200 showed up in total. Mak aih!

Hari sebelom lak almost 1,000. Gila wo! Tu l... mintak korang audition awal-awal tanak... nak gak bersesak feeling Malaysia Year End Sale.

Hung about a bit, and got to talk to abang Adnan, Deja and also abang Ramli. Eh ni some of the pics I took. Tak banyak pun. Malas...

Ramainya - walaupun da lewat malam!


Stage 2


What the...;. fish??!!!


Eddie gila..heh!


Ahhh!!! Enter frame lak!

Ada yang aku dengar meka nyanyi before this masa first audition kat KL, yang masuk balik. My God!!!! Berdarah, bernanah la telinga judges. Damn!!!! Why the horrible people yang takleh nyanyi yang keep coming back???

Eh... I need beauty sleep. Esok kena pop in the office awal.

Reactions:

0 comments: