Sunday, February 03, 2008

Omar and Ning - Part III

Ok nih last part, so korang takyah bising pasnih kata sekurun nak gambar lembab nak loading ke haper. Lain kali pakai broadband ek (tapi kalao pakai streamyx ala ala dial up gak kekadang - TM Net lombab sangat most of the times).

Kalao tak pon, gi cyber cafe yang line lajus tuk tatap pics ni.

Just one reminder, kalao nak amik pics ni nak wat koleksi peribadi - mana tau la korang fetish pics apa, termasuk kambing dan ayam tuh - silakan.

Tapi sekiranya kalao nak posting memana, especially kaki rompak nak tempek pics nih kononnya eksklusif dari meka sendiri - guna otak sikit ek. Please guys, respect my effort in shooting all these pics and uploading them - and CREDIT me, AND link kan alamat atau url blog aku. It's only polite kan?

Ok, enough melalut, on to the last part of the pics, the actual ceremony itself and the pasangan very the bahagia.


Selangkah masuk dewan...





Upacara merenjis - by Omar's parents time ni



Nas Adilla was the first to perform


Pocor-pocor bermula. Semua artis turun padang beraksi. FUN GILA!!!


Omar and Ning muncul dalam salinan kedua - Cerebon or Javanese royalty





Tarian Merak Kayangan or something like that


Back to the pengantins (merasalah pural)



Makan bersuap




Showtime lagi - Farhan menghiburkan. She was followed by many more. Farawahida, Haziq, Ifa Raziah and all pun ada. Tapi yang salah sangat on the night lari tema lagu was Syafinaz nak tayang skill operatic. Motif???




Door gift


Salinan ketiga. Western gituh


Seamat pengantin baru Omar dan Ning!

Reactions:

0 comments: