Thursday, February 14, 2008

Happy Valentine's Day

This is my special Valentine's Day entry. Time ni sebenarnya tengah pacing and all nak leave for Singapore in an hour or so, so saja publish sebelom kemalasan take over.

Ni some pics from Azwan's birthday party last night of the happy couple yang baru baik dari honeymoon. For fans of Erra Fazira and Engku Emran especially, hope you guys like it... kinda sets the romantic tone for this day to celebrate lovers kan?

Erm sapa nak curik pics ni letak tempat lain silakan jerk, tapi as usual please remember KREDIT dan LINK my blog ok. It's only polite...















Kalau tuh koleksi pics pasangan yang da honeymoon pelbagai dan menunggu cahaya mata, ni lak pics teman rapat yang tak ngaku ngaku lagik ada apa dengan cinta gituh.

Linda Onn dan Fahrin Ahmad la.. sapa agik. Tapi mengejutkan.. sebab meka muncul malam tadik bak... erm.. anak?

Aiyo! Dalam diam ke???

Of course not la. Ni anak sister Linda, and dia memang biasa babysit pun, so jangan lak spekulasi lain tau. Erm.. kalao speku yang training nak jadik mother leh tak, Linda? Merasalah kena carut kang. Ampun!!!!







Merasalah terkejut kalao ada yang tengok pics tak reti baca entry nih kan? Anyway the party was ok, and some friends were there. Ni some pics aku snap... tak banyak pun. Merasalah yang bawah nih time joget lambak!







Oit! Cam perli aku jerk Farah! Mentang-mentang smakin sihat aku skarang. Heh!
Anyway, hope you guys have a good Valentine's Day. In a few hours, I'll be in Singapore. My next entry will be on the finale show party for the Amazing Race Asia 2.

Aku akan bersama the teams competing there, screaming for our favourite teams. I'll be rooting for Vanessa and Pam as I have from the start. Malaysia Boleh! Jangan lupa tune in and shout for Malaysia ek sampai jiran ngamuk! (unless your jiran pun doing the same thing)

Away from my Boo Valentine's ni... sakit sikit. Dah la this is our first. But at least lega dia cakap everyday is Valentine's Day for us. Thanks sayang... that just makes me sayang you all the more. We'll have many more Valentines together, I'm sure.

Ok guys... nak gerak da ni. Be posting later.

Reactions:

0 comments: