Monday, February 18, 2008

Akademi Fantasia in Pulau Pinang!

Just back from Penang with the Akademi Fantasia kids. Letih gila babas! But still had to rush in the office to finish some work before meeting up with Ted and Vernon for dinner - as well as to watch the American Idol repeat on Astro.

Anyway Penang was so much fun. Tuesday afternoon we left by bus ramai-ramai, and it was chaotic! Linda tak ada masa tu sebab dia schedule to fly in besoknya. Adam pun join kita kemudiannya pada esok hari sebab ada hal.

Yang ada gandingan kedua-dua musim Akademi Fantasia including Zahid, Kaer, Bob, Fitri, Sahri, Burn, Farah, Zarina, Nurul dan Liza.

The five hour plus journey tu memang pening, sebab kejap-kejap pening riuh-rendah, kejap lagi semua tidur. Banyak lak perhentian sebab ada je yang tangki bocor! Then ada lak time when everyone gayut kat handphone jek...psycho tul...Macam-macam aksi ler dapat disaksikan...

Budak-budak akan ke Kuantan hari ni - so enjoy ek orang Kuantan. Tak larat nak ikut. So much work. Tapi mungkin aku akan ikut sekali Rabu depan ikut tour ke Sabah - Keningau dan Sandakan!

See you there!

Reactions:

0 comments: