Tuesday, February 26, 2008

Akademi Fantasia... again.

Ok... so the tenaga pengajar da announce. And guess what? Senarai yang aku umum ala berkurun dulu... sama ngan akunya. Ok...tolak tepi Jasmi Rejab (penting ke). And Anita Sarawak sebab time aku dapat info lom confirm tapi kalao korang ingat... aku ada next entry ngan pic kak Nita. Mmmm... cam da hint kan. Matilah aku!

Yang di ramal...


Yang ada jua...


Yang jadik.... sama tak... sama tak... sama kannnnn


Ni ada some pics I shot. Kak Nita balik awal so tak amik pic dia... tapi besh nya dia call ngan abang Mahathir nak wish me all the best. Touching siot.

Eh off the track lak. Ni lepak izzi ngan Juan dan kak Fat sambung keja dan gossip sambilan gituh sambil updating. So hope you guys like the pics...

Abang Ramli... dan kak Fati ngan si bung Ramli enter frame..


Vocal teachers... Hajar and Syafie...


Kita tak gaduhhh kannnnn....


Gen... before and after Akademi Fantasia. Kak Fati paksa dia sopan sikit tuk program nih taw!


Sign check ke?


Mesti masyuk banyak nh...


Tak puas ati SMS boss... cek kicik sikit kot.


Friends and familiar (and often evil) faces




Ok la nak sambung wat keja sambil melantak... kang hantar lambat lak ngamuk...By the way... glamer tak nama aku. Merasalah aku versatile kan leh jadik pastry chef. Matilah ko!

Reactions:

0 comments: