Tuesday, January 15, 2008

Penasaran

Semalam bosan gila... until got a call from Faz ajak out to lepak. Biasalah tme cuti nih, walaupun ada kerja dan projek nak abihkan, tapi malas lak kan. So lepak until dah biol when Faz called, jumped up and went to lepak Great Eastern Mall with her in Ampang.

Dropped by and bought some stuff including ke pet world sat nak cari benda tuk my babies (hamster aku dua ekoq tuh, si Mek dan Donald).

Seb baik ada gang suka pets nih... cuma si Faz ni takot sangat hamsters sebab it reminds her of mice and rats. Sodih la ko!!! Heh...

Then dropped by ths kopitiam on the third floor, I think for a bite. Si Juan dan Danial join skali makan masa tuh.

Lepak, sembang dan borak, takde benda buat, laptop pon kuar surfing jap.

Anyway, shot this short video of Faz - sebab dia arituh first time masuk Gossip forum. Biasalah... ada yang suka, ada yang tak, so memacam komen pasal dia from people who don't even know her.

So this is Faz, specially for forummers in the Gossip board at CARI forum.


Heh... sempat snappy dia ngan laptop aku. By the way, ni pic candid ek, bukan mintak pose ngan laptop tau!! Tak kuasa aku kalao pic pic nak posing nih. (sebenarnya time tuh she was tryng to show me something on Youtube)


Pas abih lepak Great Eastern Mall (which I like sebab sunyi gila - tempat dikunjungi oleh orang yang nak privacy dan orang bunian jerk), we (minus Faz yang ada hal) ke Pelita. My Boo join for supper. Along came Kecik and Co.

Sampai jer ada orang panggil. Guys, this is my former colleague Terrina. Dia dulu entertainment journo gak. Ni baby dia.. comel tak? Nama baby dia Jezzabel (did I spell it right, T?)

Anyway for those of you who might know, of course T's hubby and daddy of Jessie is Emmett of Butterfingers la. By the way - sapa masih ingat dan minat Butterfingers, you guys should be excited ok sebab something happening soon.

Wait for it - takkan aku nak announce lak kan? Let them umumkan when they're nice and ready.

Oh, the pic... sat.


Balik before 2am, for some reason ngantuk abih! Sedar sedar tadik pon da noon da. Damn! Got to get some work done. Nanti aku update entry agik.

Reactions:

0 comments: