Tuesday, December 04, 2007

Sitting on your love

Sapa tuh ek yang tengah recording? And who is that producer in the cap?

Well, the past two days, been spending time in Ajai's Wake The Baby. Semalam layan recording Mila, as well as discuss a project. Hari ni pun sama.

Pas abih keja yang bertimbun (sempat abih banyak gak), rush ke studio Ajai. Kali ni bertemankan Juan dan photographer dia sebab dia nak usha talent baru Ajai. Tapi sayang dak tuh takde. Of course it could have something to do with the fact that the three of us and Mursyid layan dinner dulu... sampai past 9pm.

Moved to Ajai's place, and kebetulan Mila recording again. Yerlah semalam letih sora tak kuar so bagi dia rest dulu. Bagik update kat Ajai sikit and then it was lepak all the way. Sempat jenguk Mila recording.

Focus tuh!


Sempat tuh pose!

Gigih wo dak nih nak kerah tenaga dan sora. Lagu pun leh tahan. Sempat dengar tiga lagu yang sudah dirakam. Tengah kerja semua, sempat sesi photography tuk Juan, so aku menyemak jer la, amik tuk blog sekali.

Tokei studio dan anugerah-anugerah pernah dimenangi.

Meriah la gak sebab we were joined by Liza, then Syed. Anak Ajai si Ayu pun ada, tapi dia layan game jer. Fazura dropped in jap, tapi kejap punya kejap, last last sangkut borak sampai lewat malam. Aiyoh!

Aku jemput Boo sat sebab esok dia nak balik kampung, bersalah lak rasanya kalao tak spend time ngan dia. Balik ke studio, meka masih rancak berbual. Aiyo! Berapa jam la bateri meka! Sah sah memasing mulut dipower battery Eveready. Matilah Energizer Bunny!

Amik ko pic Fazura!

Pose pertama ala Gegirl - pseudo sopan katanya (matilah sapa tak paham). Second tuh vogue sikit... sampai ilang leher.

We then adjourned for supper cum breakfast. Aiyo! Seriously, aku da rasa the effect of age, Memang takleh tahan malam sangat da. Mata pun berat. Esok lak ada event Dewa 19. Kang update agik ek. Oh, and the review of the 'finale' episode of Heroes.to close Volume 2. Minggu nih laju sikit sebab it looks like my Internet line is back to normal.

Reactions:

0 comments: