Monday, December 03, 2007

Mondays! Damn!

So butt lazy to write. Tapi nak add sikit jer tengah tengah kesibukan nih. Check out what appeared in SitiZone hari ni?

If you've been in my blog, or visited Audi Mok's blog or his imeem, you would have heard Ku Mahu, the first track in the album for weeks now. Apapun, this is the info on the new album yang akan dilancarkan 10hb nih seperti Datin Sri bagitau ari tuh.

Terima kasih pada SitiZone for the pics (click on it for the link to go there for more info dan pesanan Siti), and of course the man, Audi Mok sebab bagik link kan lagu kat sini.

Album Hantaran Daripada Hati, will be launched 10 Disember, or so Siti mentioned, though not sure yet sebab tak dapat info event lagik.

Setakat nih, dengar lagu Ku Mahu jerk (tatau ler radio kuar lagu apa, sebab aku skang kurang layan radio sebab material semua yang play on radio macam $%^&!!!)

Apapon, on the left, tuh ler cover album Siti. Tak pakai Datin Seri ok... pakai title sendiri jerk... Datuk Siti Nurhaliza. Very the independent woman.

Anyway, tuk lagu Ku Mahu tuh, sample jerk ek korang. Kalau minat...BELI! Jangan nak audio capture jerk keja, ke download mp3 haram. Heh....ok ok..nak sambung keja.

Malam ni ada sesi rakaman album Mila dalam studio. Nanti aku update ngan gambar ek!
Kalau sempat aku wat video sikit letak sini. Dah lama tak wat 60 Saat Bersama... kan? Aku cuba kalau sempat. Sebenarnya keja pending nih banyak sangat dan aku da terpikir nak cuti nih... so nak rajinkan diri sikit.

Ok...signing off for now.

Reactions:

0 comments: