Monday, December 10, 2007

Hadiah Daripada Hati

Baru selesai majlis pelancaran album Datin Seri Siti Nurhaliza yang baru, album studio keduabelasnya, iaitu Hadiah Daripada Hati. Aku setakat ni dengar beberapa lagu saja dari album nih, so esok jer aku posting review of the album ek.

Apapon, setakat nih, melekat Ku Mahu jer, which is what you guys are hearing on my blog at this moment (kecuali kalao PC ke laptop korang takde speaker, then den takleh nolong la).

Yang pentingnya, Siti sigh a copy for my Boo Boo. Merasalah memang hadiah daripada hati.. dari aku ke cayang aku yang nun jauh di Skudai di kampungnya. Tak sabar aku nak bagik baby aku sebab dia nih memang fan Siti abih nih. Sorry info seperti nama kena black out kan, tuk elak kaki sibuk cam willburn tau identiti cayang aku (ampun willburn!!!)



Aku ada amik video masa sidang akhbar, tapi bateri laptop lak out tetiba, so sorry ler guys. Lain kali jerk aku wat video interview ngan Siti ek. Takde rezeki kali nih.

Apapon - aku sempat ler rakam beberapa keping pics. Hope korang suka la.

Black and gold tema album launch Hadiah Daripada Hati.


Michelle dari Melodi sempat terjah! Panas ke? Layan sendiri minggu nih. Sempat Siti sengih sambil autograph CD Boo Boo aku. Owh!!!! Ko seronok ek Siti usik aku pasal Boo. Zalim! Heh!!!


Pose memacam sempat aku tangkap...



Here's a video yang aku sempat rakam, tapi pakai Motorola azab aku jerk la...so nasib la korang leh layan ke tak ek bila aku upload kang ek. Baru settle hantar dua ketul news story kat Starbuck di The Mall nih, nak gerak ke Pavilion sat. More on this entry soon...

PS - Happy banget ari nih but cannot say why... Oh joy!

Reactions:

0 comments: