Friday, December 14, 2007

Fail Sulit Akademi Fantasia

Semalam, phone aku berbunyi dengan ringtone lagu tema America's Next Top Model (matilah aku!) menandakan ada SMS masuk. This is what was written.

From : ******* (censored la sebab personal)
Hi,FAIL SULIT RETURNS ON ASTRO RIA! Dec 18th first episode 530pm and 930pm. Every Tuesday. :-)

Matilah sempat smiley face!!! Tapi yang pentingnya walaupun berkali-kali aku dah katakan Akademi Fantasia akan kembali dengan musim keenam, ramai masih ragu-ragu, betul ker ada sixth season nih. Well, ramai da tahu memang confirm pun. Malah banyak lagi details aku da dengar - of course kalao korang baca gosip, memang ada ura ura antara Sarimah Ibrahim ataupun Zainal Alam Kadir akan menerajui program tuh kali ni (thank God not AC Mizal... pengsan aku terus tiba-tiba dia yang dapat!!!)

Yang penting, first things first, Fail Sulit Akademi Fantasia kembali lagik - so watch out for the season six kick-off happening hari Selasa kang!



Aku usha kat website Astro untuk details programming 18hb Disember, tapi no info (matilah tak wat keja ke???) But I know it should be happening - jadik tak mustahil it begins this Tuesday. Cuma tertanya kenapa low profile sangat kali nih. Ke meka feeling nak wat publisiti last minute nih???

Sudah pastinya soalan pertama siapa akan mengelolakan rancangan kali nih. Siapa lagi kalao bukan...


Kak Mah Gali!!! Merasalah! Congrats Sarimah on the job - hope it'll end up being a split between you and Alam for Diari and Konsert as I would LOVE to see my friend, and my mentor taking over the show. At least maybe we see some positive changes coming for the show then.

Apapon - pepandai ler korang jangan melepas tonton episod pertama, and I will keep you guys posted on more info as it happens ok. Yang nak audition kali ni, start ler preparing yer sebab harus tarikh ujibakat akan diberitahu tak lama lagik pun. Yang takleh nyanyi aku syorkan dok rumah jer ek dari kena keji sebaldi pastu harapkan simpati (matilah kejam!)

Sat... nak abihkan keja pagik buta nih sikit sebab nak ke PWTC awal kang nak usha preparation tuk Anugerah Skrin. Check balik tuk pics dan info terbaru event nih ok.

Sekian info terkini.

Yang penting - kang ada someone nak jumpa aku kat Anugerah Skrin. Siapa?

Biarlah rahsia!!!

Reactions:

0 comments: