Wednesday, November 21, 2007

Paparazzi!

Amik ko!!! Sekali sekala nak jadik paparazzi! Siapa tuh dengan Linda Onn? Alamak, siap ada bodyguard ke blocking nak amik pic... ke tu ler skandal nya? Jangan spekulasi lebih! Heh... get a clearer picture sebelum come to a conclusion.
Here's another shot.



Of course ler tukang blocking amik pic meka bersama tuh Fahrin Ahmad ler, sapa lagik kalau bukan 'kawan baik' si Linda. Merasalah aku kena carut pasni dengan Linda. Ampun bu!!! Sebenarnya shot nih main main saja, aku nak feeling kejar kejar selebriti. Never really had to do that lar of course.

Gila???!!! Mau nya kena carut kalau berani larikan diri. Saja je usik 'kawan baik' berdua nih. Heh... "Jom kawan!" Leh, cara si Fahrin ajak Linda. Yerlah...depan aku kawan... belakang belakang aku, sayang sayang lak kang. Oops!

Raya depan mintak maap ek guys.

Sebenarnya malam tadi pergi ke launch Murai, an online portal. Memang support ler sebab kengkawan kat sana dah kan. Ada Roslen and Ayie dulu dari Berita Harian, and Elly yang pernah bersama Harian Metro not too long ago.

Ramai kengkawan dunia hiburan hadir... ni sempat amik a few pics jer. Sori ler kualiti kurang elok, because the lighting in the place wasn't all that great to take photos in.

Here are a few.

Farawahida - had to take a picture of her sebab I don't think I've posted one of her here.



Fasha Sandha feeling Beyonce! Amik ko!


Fasha with awal and the Sharifah sisters - Alesya and Aryana, the stars of Muallaf and Mukhsin.


The ever cute and vogue Amani with mom and dad.


The launch was a fun event, though it was a little crowded and the event was just a little too loud (susah orang tua cam aku nih da takleh tempat bising bising nih - walaopon seminggu sekali kena joget lambak time clubbing). Ramai ler kengkawan sampai tak sempat snap pics sebab asyik borak.

Let's see, yang aku ingat ada (apart from those in the pics) Ning Baizura, Nurul, Misha Omar, Que Haidar, Raja Farah, Nana, Alam, Reza, Erra Fazira dan Engku Emran, Farhan, Fitri, Iqram Dinzly, Irma Hasmi, Betty Banafe. Ada lagik but it skips my mind at the moment.

But I really liked the location they chose in the Sunshine club. Nice place kat area Heritage Row tuh. Cantik sangat kalau dapat music video.




Yang first pic tuh feeling pink purple lighting sebab nak kaler Murai ler... but I love the second when they turned the lighting off, ada spotlight putih biasa, area depan nih yang portruding kuar nih cantik. Cam extended picture window gituh, tuk display. Mmm... terus dapat idea music video nih.

Pas abih, gerak for a drink ngan Juan - make that an hour later sebab sibuk stop sana sini borak. Tambah lagik layan kerenah Syed manager Erra yang ting tong (akibat pakai tie kali pertama kot).

Happy actually because tonight - one of my projects - the biggest took its first step. Mintak mintak it moves more pasnih sebab aku really nak make this a reality. It'll change local TV and the music industry if done right. Apapon - I took the first solid step - everything else comes with a prayer.

Ok la...calling it a night. Bloody Thursdays are rush days so need some shut eye. Tadik pun ada sesi nak measure Nikki ngan a designer untuk... eh...takleh bagitau.

Adalah... keyword - Live & Loud. You guys should really get the tickets for that (if you haven't already lah) Dapat gak jumpa Boo Boo aku yang sibuk persiapan teater dia tuk uITM punya competition inter cawangan. Rindu you babe...

Goodnight you lovely people!

Reactions:

0 comments: