Sunday, November 25, 2007

Menuju ke destinasi...yeah yeah!



Alahai...comeinya si Samihah nih main topeng lak time amik pic nih. Heh... amik ko!

Keluangman? Keluangwoman? Apapon, Misha looked good masa aku bumped into her backstage ketika Muzik Muzik separuh akhir Pop Rock kat Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral malam tadi.

Feeling restless, unlike the other two semifinals, aku merayap jer, catching most of the show either backstage, or in the wings itself to get a closer view, diselit ngan sesi gosip sana sini ngan kengkawan yang ramai ada.

Hah... ni dalam wardrobe room... tengok intense tak bebudak layan TV kicik ala ala kedai kopi gituh nak tengok competition camna.

Hazami dan group dia bernama Hybrid ada, si Fiq...ramai lah. Aku join meka kejap layan the earlier part of the show.

Time commercial break, mula ler mengular lagik. Memula jenguk our Datin Seri Siti Nurhaliza, or Datuk kalau nak kira title dia sendiri (independent woman gituh ada title sendiri ok!) yang final touches gituh. Pas borak jap, went back down to catch the show from backstage, in my seat and various other spots (gatai tol takleh dok diam) and caught Jac yang baru abih perform. Rock chick chic gituh...


Pretty much settled down pastu to enjoy the show. After dropping by the various areas one last time. Leh? Tu la akibat commercial break banyak. Jalan je keja aku.

Caught Vince tengah dok relax join layan the TV set in the changing room pas abih performance.

Hah..jangan ingat nak wat show easy ok. It's a lot of waiting about that takes up most of your time. Sempat ler layan Mawi dan Felix gak, tapi time tuh tak amik pic.

Sat awhile to watch the rest of the show...

Masa time debaran nak umum, aku lepak ngan Audi and Aidit.

Aku dah speculate my choices sudah masa tuh.

I had already drawn up my four confirmed songs nak mara, and two yang aku rasa would fight for one last spot.

So far, I've been pretty accurate in my prediction, taking into account not just quality of compositions from various aspects, but also the popular appeal sekali ngan programming needs, all of which are enough to predict a line-up of tunes which will make Anugerah Juara Lagu 2007 (ironically enough held in 2008...leh?)

As they assembled everyone on stage just before the commercial break, aku pun snap some more pics. Hah...time nih tense abih dah. Artis semua atas pentas dah dag dig dug da jantung memasing.

Aku amik beberapa angle...sambil closer to home, Audi and Aidit were chatting away. Such a sense of urgency and priority gituh.

This is what it looks like from another angle, if you guys were catching the action from backstage.

Looking front - the audience, back to the stars on stage and looking from behind the artists, their...erm... butts? Meanwhile,
Audi Mok and Aidit Alfian find something better to do than snap pictures.


The commercial break seemed really long this time, so dalam nak layan bosan (suspen ilang pas the first two minutes di ganti ngan bosan). All three of us (Audi, Aidit and abang Eidil from Maestro), found out that we were wearing Crocs! Erm.. how interesting. Pop Croc night?

Er...what a load of croc? Ok, I'll stop now.

So they announced the songs, and ni la lagu-lagu yang layak. Instead of five, of course those of you who watched the show would have known that TV3 wat kejutan ala Akademi Fantasia, kata there would now be six songs from the Pop Rock category yang akan layak Anugerah Juara Lagu 22.

The songs that qualified are Farhana (Bumi Kenyalang) (composed by Denai, with lyrics by Andy Rahman and performed by Jinbara), Janjiku (Taja & Tass/Sofaz), Sembunyi (Aidit Alfian/Loloq/Misha Omar & Andy Flop Poppy), Itu Kamu (Estranged, Richard Lawrence Gimbang/Estranged), Angan Dan Sedar (M.Nasir/Loloq/Mawi) and Destinasi Cinta (Lin Li Zhen/PSNN/Datin Seri Siti Nurhaliza).

Woohoo! Aku teka betul, with Sembunyi and Farhana my fifith choice. Turns out both dapat, walaupun aku geli sikit lagu Farhana (sori ler sapa yang minat - aku tak minat tol lagu tuh)

Apapon, happy that Siti and Mawi especially akan berentap dalam final sebab kengkawan kan...tapi yang lebih penting, excited abih Estranged too akan berentap. Especially proud of Rich, walaupun memacam kutukan (termasuk dari aku...ngaku nih) time Akademi Fantasia, he's really proven himself, with HIS song in the final with HIS band. Cool!

Speaking of Rich, perasan tak apa-apa dalam pic nih.


Hah!!! Remember... you saw it here first! Kalau nak curi pic ni (or any pics here for that matter) jangan lupa kredit aku dan link kan. Do you see my object of interest in this pic?

No? Tuh...cover muka sikit sikit tuh sambil gelak. It's... Velvet! Hah...amboi bertahan agik dia dan Rich 'teman tapi mesra' ek! Sampai mai support. Not really a surprise sebab masa launch In Hating Memory, album Estranged kat Laundry Bar pun Velvet ada. Tapi time tuh takleh cakap apa sebab ramai kuarga Akademi Fantasia hadir sekali.

Kali ni, nampak Velvet with family members (family sapa ek - heh!)
Apapon, doakan terbaik bagik meka. Selain Khai dan Rosma, nampaknya hanya Rich dan Velvet jer bertahan antara couples dari program tuh.

It was now time for press conference. Sempat tuh dalam soal jawab, amik pic nih. Time tu, si botak tengah dok signal sigal saja carut mencarut. Merasalah ko Mawi. Happy ek masuk! All the best ler.... janji show meletop!



Apapun, before I wrap up this entry, ada lagi pics yang saja story story happening masa semifinal tuh. Layan more pics...



Pada peminat Siti, suka tak rambut dia? Aku suka gila tengok style ala Farrah Fawcett from the original Charlie's Angels dia tuh. Rambut lentik ke belakang gituh.

Yang penting, yang wat rambut adik dia si Saerah tuh. Buat ngan begitu semangat sampai tangan melecur wo. Tu ler lain kali rilek, Saerah oi... heh...semoga sembuh cepat. Biar luka tangan, sempat posing sakan ngan injury. Makan hati ler tajuk albumnya pose maut tuh.

By the way, little trivia bit - Siti make-up sendiri ok! Tetap meletops.

Apapun, ni senarai penuh lagu lagu yang layak ke Anugerah Juara Lagu after the three weeks punya semifinal.

Irama Malaysia & Etnik Kreatif
Samudera (Johan Nawawi/Ahmad Fedtri Yahya/Nora)
Kasihnya Balkis (Adnan Abu Hassan/Moharis Yaakup/Aishah)
Dirgahayu (Radeen Sri/Hairul Anuar Harun/Ramlah Ram)

Balada
Kasih Tercipta (Ajai/Shuhaimi Baba/Faizal Tahir)
Mahakarya Cinta (Audi Mok/Mohd Shariza Shamsiri/Faizal Tahir)
Ceritera Cinta (Ross Ariffin/Habsah Hassan/Jac & Lah)
Izinku Pergi (Azlan Abu Hassan/Sulu Sarawak/Sahri)
Harapan (Hazami/Hazami/Fazli Zainal).

Pop Rock
Farhana (Bumi Kenyalang) (Denai/Andy Rahman/Jinbara)
Janjiku (Taja & Tass/Sofaz)
Sembunyi (Aidit Alfian/Loloq/Misha Omar & Andy Flop Poppy)
Itu Kamu (Estranged, Richard Lawrence Gimbang/Estranged)
Angan Dan Sedar (M.Nasir/Loloq/Mawi)
Destinasi Cinta (Lin Li Zhen/PSNN/Datin Seri Siti Nurhaliza).

Ok ler..turning in. Dreaded Monday morning. Esok packed day. Besides, maybe nak take off worse come to worse sebab my aunt kena admit ke hospital and I since I don't like my mom driving anywhere she's not familiar with, nor will I allow her to take public transport, aku mungkin hantar kot and might end up taking the day off.

Apapon for those yang tunggu review America's Next Top Model and Heroes, sorry ler sebab sibuk these past few days tak sempat.

Promise esok aku post review ok apart from normal entry.

Janji ANTM memang result sial - and I just want to b***h s;ap Bianca and Saleisha. And Heroes? One of the best episodes this season! Very touching too...,

Reactions:

0 comments: