Monday, November 26, 2007

Keeper kayu!



Apa tujuan pic atas tuh dan tajuk posting aku? Kalau korang perasan, paling kanan sekali tuh si Mawi. Semalam pas rakaman Oh Lelaki, di mana Mawi jadik tamu sekali, kami melantak, and then sambil lepak lepak kat East Entrance Astro, entah sapa lak bak bola futsal, we started kicking it about.

In a circle, even THIS person proved dia bukan kaki bangku! Aku pun join ler...siap kaki ayam lagi ok. Matilah bola tuh leh wat ala futsal, sepak takraw and volleyball.

No rules!

Si Mawi dok tepi last last pun pantang, nak gak join. Heh...Siap bersilat time kami nak main tuh. Fun end to an otherwise boring day.

Dapat ler gak kuar peluh. Went back - singgah ke rumah designer sat nak tentukan baju tuk performance akan datang (malas sebut lebih for now - tunggu siap), then jumpa Boo for dinner ngan housemate dia.

Sent dia ke main campus kat UiTM sebab their teater thingie begins tomorrow (aku cuba ek yang kalau aku leh mai tengok pementasan ko - bangga sayang aku nih My Boo berlakon teater!)
Ngamuk sikit kat security yang cam feeling dominating konon all powerful being. Matlah ko!

Aduh...ngantuk. Sorry ler guys aku tak sempat post reviews Heroes and America's Next Top Model. Aku posting Heroes dua episod back to back review esok. I promise! And also ANTM ler....
Nak tidur dulu ek!


NOTE - Pada mereka yang interested, catch me on Astro Awani esok at 11.30am. On air with my kakak Dang Suria and erm...ada la personaliti tamau aku sebut nama kat sini.

Reactions:

0 comments: