Tuesday, October 09, 2007

Who's that girl?

Diakibatkan kepenatan, semalam lepas acara berbuka dengan Ebi dan Ebi FC, terus tak ada masa nak update. Bukan apa, masa balik dengan Juan yang tumpang aku, tayar keta lak pancit.
It was just a couple of hundred of metres aku da perasan, tapi sebab hujan lebat, couldn't do much about it. Luckily there was a Petronas just a few more hundred metres ahead, so force movement ke sana before got it changed, which was easier said than done.

Dak Petronas mai tolong, sorang tuh ok la. Even though he broke my cross iron masa pijak nak bukak screw tayar tu. Dua lagik pekerja dari Bangladesh yang merapu jer, so much so they looked like silent movie actors ngan aksi ala slapstick.

Together with the other guy, they could have made a Petronas combo of Larry, Curly and Moe forming the Three Stooges, except it wasn't that funny with a busted tyre and being drenched.
Got if fixed in the end, gave them tips because they willingly helped me (though they did get me irritated) and was on the way.

Met Boo and friend and we had a drink in Hartamas. Dropped Juan back to his car, and then popped over to Jalan Tuanku Abdul Rahman nak Raya window shopping gituh.
Didn't buy anything. Nanti tunggu meka slash prices lagi sebelum Raya aku borong. Not like I'm going anywhere, so takper.

Aku kalau Raya ni ke mana mana pun, aku first day baru gerak, so ok lar. Malam Raya leh gi beli barang agik.

Tahun ni ingat nak ke Melaka, drop by rumah Sahri, and together ziarah kubur arwah Riz. Then can beraya ngan adik angkat aku dan family dia kat sana. Kalau kesempatan ke Kulai kot beraya kat rumah botak.

Boo balik kampung ke Skudai, so leh drop by pun. Heh...alasan sangat kan.

Anyways, balik pada aktiviti semalam.

Seronok gak gathering buka puasa Ebi FC.kat Kelab Darul Ehsan semalam. Ramai yang dapat jumpa. Vern ada sekali, and then ada my mama in kak Fatimah Abu Bakar. So borak memang tak henti lah.

Then ada ramai kenalan dari forums dan aktiviti Akademi Fantasia related, Ramai dapat jumpa even though tak sangka akan jumpa.

Ebi
is definitely lucky nak have a fan club camni. Bangga sih kalao dapat penyokong kerjaya camni. Hope he doesn't change and does his best as always.

And to Ebi FC, congratulations guy on proving korang memang one of the best in terms of taking care of things.

Siap ada charity auction gituh lelongkan his personal ring, t-shirts and even a dinner date. Leh? All in the name of charity.

Spent time agonising si Hafiz as well sebab dia nak tengok my Heroes downloads, and then spent the night bugging everyone else.

Aku tak amik banyak pics, so ni je kalau korang tunggu sangat nak tengok.

Majlis yang simple tapi meriah.


Peminat yang begitu malu bila ngan Ebi - heh...matilah aku kena carut!.

Tapi yang besh tengok, pesen baru rambut Mila. Arituh kat Marhaban dia pakai tudung so tak nampak. Just got a look at it. Comel gila! Hah, ni some shots of her hair lak. new do for Raya gituh.

How? Suka tak Mila's new look?





Very Posh Beckham-esque look. Not much to talk about. Tadik lak ada preview and interview for Chicago : The Musical which will be staged here in November. West End production katanya.
Erm... antara P. Ramlee the musical or Chicago? I probably will go for both, tapi tak sabar nak tengok Chicago. Tadik jumpa si Lisa yang akan mainkan watak Velma. She did a couple of tunes and all.

Malam lak buka puasa ngan ntv7. And then balik tidur sebab kepenantan sebelum sahur kat Shah Alam saja ngan Boo ngan member dia. Aduh...ok lar....tomorrow ada something special.

Tunggu.....

Reactions:

0 comments: