Tuesday, October 02, 2007

Nani-licious!

Malam tadi berbuka kat Sri Pentas, kat TV3. Sampai baru masuk waktu berbuka, so since it was a catered affair, there were no long buffet lines.

Tapi yang beshnya, we had to recycle tempat duduk sebab ramai sangat orang. Tima kasih pada kengkawan kat TV3 (you know who you are - just look at the pics) yang make space for Boo Boo and I. Yang besh nya, makanan masa tuh da nak habis, ada yang tukang kidnap makanan dari meja lain.. heh! Alasan konon kita lak tak makan kan!!!

Tapi takpe - janji niat ikhlas - more or less.


It was one of those meriah berbuka events where kengkawan ramai, so pas makan, memasing layan menganyam ketupat jer la. Heh...

Yang besh nya sempat lar borak ngan kengkawan. Yang paling bestnya bumped into someone aku tak jumpa for I think the past two months or so dah. Rindu sangat....!!!!

And the person is...

Yes, people, it's NANI!!! Rindunya!!! Lama tak jumpa dia. She is just so cute! Rambut dia da panjang sikit, and I think she looks pretty vogue with this look. Hope dia maintain pesen nih.

Borak ngan Nani, and Cat as well as Fasha. Ngan Fasha cita pasal isu forum Cari, which she's been replying to via email.

Oh well... the politics of this business. Esok ada lagik event. Nanti tengok apa lagi aku nak posting ek. Aku nak tidur sangat. Kena paksa diri sebab esok banyak keja. Out of here...

Reactions:

0 comments: