Wednesday, October 10, 2007

Early wishes

Hari ni nak posting awal. Memang later ada plan so takut update lewat. But also sebab rasa appropriate since everyone in the Raya mood. Semalam kat opis pun siap photo shoot Raya agik melibatkan kami semua for group photo tenaga kerja tempat keja. Belilah paper Raya kang tengok muka aku yang terselit kalao nak. Heh...matilah setakat celah celah tuh pun nak hebahkan.

Saja je...

Also since tomorrow dah start school holidays, and everyone will probably start heading back esok gak, it will be the only opportunity you get to view it sebelum kesibukan nak preparation and all. Kan?

And also because I promised I would upload it as soon as possible.

So here it is, video khas aku buat, memaparkan pelbagai ragam beberapa (ramai wo...bukan beberapa lagi) ketika memberi ucapan Hari Raya mereka.

I shot this video masa kami berbuka puasa kat wrap event tuk Marhaban hari tu. Dalam kelam kabut meka nak prepare turun naik stage malam tu gak, riuh rendah suasana belakang pentas. That's why video ni edited. Kalau nak full, pening nak layan!!!

Ngan si Zahid tak habis habis gelak.. si Mawi yang wat ucapan tak dengar then tetiba menjerit, and Heliza yang tak henti cakap. It was so much fun, I definitely will make more of these kinds of video.

Peminat Shawal, look out for the tooth!

And jangan lupa ada penampilan baru, Al-Jannah. Siapa mereka? Nak tau kena tengok video.
I think you guys will love it.

Who's in it? Apart from who I mention, of course. Let's see. Ada Heliza, Mila, Farah, Idayu, Akma, Edlin, Nora, Zila, Zahid, Mawi, Haziq, Shawal, Dafi, Farish, Afiq, Fitri, Aswad dan juga Ebi. Farish is the only non Akademi Fantasia personality tapi tak apalah. Sekali harung jer.
So apa lagi, selamat menonton video yang biasa jer nih, and guys, hope it's not to wish Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada yang dicarut, tercarut or even mencarut. Leh?
Aku akan continue blogging everyday as usual, so drop by anytime kalau da bosan stuffing diri ngan rendang and ketupat and other things. Drive safe for those yang travelling!

More later...meanwhile, again, enjoy the video!

Reactions:

0 comments: