Wednesday, October 24, 2007

The Dutchess! ... and Fergie

Merasalah hari ni tak sabar post entry. Why? Heh!!! Aku kat Starbuck in Genting Highlands at the moment, baru hantar news article. Ujan lebat dan kabus so lepak sat sebelom rush to KLCC jap lagik for Stardust. Sambil tu wat keja... dan update blog sikit.

Apa yang aku tak sabar rajin lak nak update? Saksikanlah...


The Dutchess (aku ikut ejaan album dia ok, bukan salah ek)...and Fergie of course (matilah!!) Also with Taboo and will.i.am The Black Eyed Peas rock!!!




Heh...amacam! Dapat lepak ngan the Black Eyed Peas tadik. Seronok gila sebab suka Fergie. will.i.am pun cool jerk rileks no hal. You gotta respect him for his work. That man is a musical genius!Sempat amik pic ngan Taboo sekali tapi terlupa nak amik pic ngan apl.de.ap jerk Matilah terlupa sebab teruja ngan Fergie jerk. Heh... yang penting dapat time off pastu sikit hasil lepak after press conference sebab ada interview ngan will.i.am. They were just hanging about, and sebab takde orang, aku dapat time off ngan meka just chillin'.

Yeah yeah!!! Me likey! Ni sapa minat Fergie cam aku... ada pic lebih sikit nih. A little bit blur like me, but ok ler kan?



Minah ni rileks abih. She was just so cool! Yang penting dia yang tiba tiba tegur celah photography session masa press conference. Matilah!!! Tujuan tegur? Puji rambut merah aku!!! It may be Ronald McDonald to you, but looked in the mirror lately? Heh...janji Fergie yang seronok sembang ngan aku. Fergie baby, I'd trade off for your mane anyway. Matilah!!!

Uwarghhh!!! Teruja! I feel so sexcited!!! Heh!

Siap sempat ler cakap pasal piercing sebab dia pun banyak. Yeah Yeah!!!
Ni pics sikit lagik dari press conference tadik yang biasa biasa. Argh!! Semangat nak keja tul hari ni!



Yang pentingnya, dalam letih, mengantuk (dahlah sejuk gila sini sebab hujan), aku abih je mata terang jerk. Eh ok la...aku post entry lagik malam ni atau esok jerk. Nak gerak balik KL for Stardust.

Yeah yeah Fergie!!!

PS - Entry ni masa nak publish dua kali hilang! Seb baik aku save pas tension semalam! Damn you blogdrive!

Reactions:

0 comments: