Sunday, October 07, 2007

Do not piss her off...

First of all, let me start this entry with a warning. Masa ikut Boo Boo ke UiTM sat sebab dia nak hantar assignment on Friday, caught this car parked in front of me yang had this in the rear window.

Aiyo! Dangerous katanya! Wouldn't want to piss her off that's for sure. Violent sounding and promises of many broken bones gituh!

Apapun, the weekend has been a little busy, and I've been recuperating, so malas sikit nak posting actually.

But these were some of the pics from Marhaban siang tadi kat Bukit Rajah Shopping Centre kat Klang. Aku nama jerk dok Klang tapi jarang singgah kat bandar for anything. So this was a first time in a very long time hung out at the mall just to catch bebudak semua Marhaban sebab Adie ajak join ngan Alam semua.

Ramai yang ada dari bebudak Akademi Fantasia, apart from the host of Astro personalities. Pada sapa yang minat Anuar Zain, dia pun ada.

Turut hadir (so formal sounding kan) kengkawan and familiar faces dari ZA8FC dan Mawi FC! Yeah!!! Lama tak jumpa pun ada, half of them. Sorry Ieja tak dapat lepak ngan ko... lewat sangat ko call aku kalao tak leh join korang.

Pas kita da abih, aku gerak balik for a quick shower, then picked up Boo, and headed to Saujana for the buka puasa bersama everyone yang jayakan Marhaban.
Besh lak the whole night. Semua macam tak nak henti nyanyi.

Here are some pics.

Ayunya si Mila


Boys and girls - Ebi cam boring, while Haziq dan Shawal layan game. Tiga dara sunti in Zila, Edlin and Akma pose cantik


Mawi dan Zahid berlawak je keja. Entah apa diborakkan.


Da letih berlawak - kena urut lak! Shawal jadik masseur.


Nora and Edlin termenung tuh kenapa? Anuar Zain pose pun sempat Zahid enter frame.
Nana ke???!!! Kan manis camtuh...


Heliza cam terkejut. Si Shawal lak cam runsing jerk...
Afiq dan Aswad.
Zahid again and Haziq

Sebenarnya banyak lagi pics nak letak tapi kang berat lak page ni nak load. Apapun aku ada amik video bebudak semua wishing Raya tapi nak editkan sebab panjang sangat plus kecoh teramat takut korang pening lak tengok.

Ni pun aku rasa edit pun, ada yang pengsan tengok. Heh... will upload it by tomorrow kalao ada masa ok.

Ok ler guys, really need to catch my beauty sleep. Take care guys. Be posting tomorrow...

Reactions:

0 comments: