Wednesday, September 19, 2007

Makan..dan makan lagi

Today short entry je. Ari ni stress keja punya pasal, posa tak jadik, kerana stress punya stress, I actually lighted a cigarette without even realisign I was doing it. Talk about natural reflex gituh. Heh...so that's one day down the drain.

So berbuka hari ni tak feeling sangat, kecuali lapar yamats sebab the only thing I took was that smoke.

Gi buka ari ni lak kat event NSR... erm... stable artis meka nih... erm. Not too interesting, to put it kindly. The names anyone would bother with pun, Flop Poppy dan Dayang Nurfaizah je.
Spent the evening trying to get Dayang to do a whacky pose. These were the rather disinterested results.

Feeling ayu...


Apa ni lak...


Bila lak nak pose bebetul...


The only pose that can pakai...


Heh...sekian... tuh jer...malas nak pepanjang. These buka puasa events are getting tedious... dah lotih tiap hari nak makan luar. I mean, rindukan dulu berbuka puasa rumah kengkawan ke rumah kuarga angkat ke.

Skang nak berbuka pon semua ngan event. It's ok...pada sapa yang minat Dayang, this little video clip ngan pesanan Dayang is for you. Until tomorrow...

Reactions:

0 comments: