Friday, September 07, 2007

Congratulations Erra and Emran

This is a little bit of a rush posting. Just back from the office, and straight away shot back. I've got to pack sebab nak naik Genting malam ni gak lepak sana ngan kengkawan yang dok call ajak naik awal dari join the rest of the cattle (gituh!) hoist their asses up the hill.

So in between packing and all, I'm updating my blog, sebab jap agik nak jemput Boo Boo nak gi clubbing malam ni. Abih jer, nak shoot off to Genting and rest until the Anugerah Era tomorrow night. And yes, I will be updating from there.

Anyway, the more important thing is... congratulations Erra dan Emran sebab selamat bernikah petang tadik kat rumah Erra di Damansara.

Aku sampai about 4pm sebab meka da kata the ceremony start masa tuh. Unfortunately, meka bukan je tak ikut waktu Malaysia, meka ikut waktu Siam!!!

Kul 3.30pm meka da start da the ceremony, so by the time aku sampai meka da pon settle semua and everyone was busy taking care of pictures of Erra. Aku pon dok minum and chatted with several people including Emran. Honestly, aku tak kenal mamat ni sangat tapi respect sebab dia ni cool jer, no matter how much of a circus things can be. Apapon, thanks to Girl for this pic below... yang lain kalao korang nak tengok, hampir semua paper dan majalah mesti berlambak. So trying for some other different pics. Let's start with this of the happy couple.


And now some pics which you might or might not see elsewhere. Tatau ler korang suka ke tak, but the fact I took is that I liked them! Things that caught my eye masa kat rumah Erra.

Cantik sungguh. That's a Jovian Mandagie she's wearing.


Erra's baby. Her Harley Davidson kat luar rumah. Dengar Emran pun kaki motor besau ek.


Alamak... sisterhood! The power of three ke?


Never mind the veins. That's a Stuart Weitzman she's wearing. Me likey!


The ring! Close up sampai ter-blur lak pic.

So that's it. Takder ler banyak sangat. Keja susah nak amik pics bebanyak. Heh... tapi cantik sungguh kasut Erra tuh. Erm...

Oh, by the way, sebelom aku end posting ni sebab nak gi joget lambak... (actually nak sambung packing dan bersiap nak kuar gi clubbing baru leh gi joget lambak) here's something I forgot to do.

Semalam Astro punya new channel Awani start. Aku nak congratulate three dear people yang da moncol kat TV (sorang agik kemunculan semula)



Congrats and welcome back to TV for my fave unrelated by bloody sister, Dang Suria Zainurdin. Lama tak tengok ko on air Su, love you babe! My anak saudara sihat? Also congrats to my other sisters (sister ke?) si Fida yang dulu kat New Straits Times, skang pose moka ala Jac kat Awani tuh. And last not least to Syazwan yang dulu Kosmo! skang da pose moka kat TV screen aku.

Heh... you guys rock!

Eh ok la...da kol brapa ni... kang Boo Boo tunggu lama lak.

Reactions:

0 comments: