Monday, August 20, 2007

Firasat ku kini...

Mai kita start the week with lots of pics of semalam punya performance kat Planet Hollywood ngan Marcell. Guest artist dia Dayang Nurfaizah dan Anuar Zain.

Verdict : Besh gila showcase dia smalam. Walaopon I'm not a Marcell fan, kira impressed ngan showmanship dia yang memang bersahaja but quite witty in whipping up the crowd in a frenzy. Not that he needed to sebab ramai pompuan asik dok menjerit at any possible thing (erm...get a hold on your hormones, ladies!)

Still, for me, bila last and favourite song aku Firasat kuar, aiyo... nak pengsan. Very erm... I dunno. So sesuai ngan aku at the moment kot.

Dayang duet ngan Marcell lagu Hanya Memuji dan Antara Anyer dan Jakarta, while Anur did Mendendam with him. Besh besh besh!!!!

Eh, sat...on with the pics before anything else.

Marcell at Planet Hollywood Kuala Lumpur - together with guest artistes Dayang Nurfaizah and Anuar Zain






Pics ni tuk Dia yang minat sangat Dayang - more close up shots of Dayang and Marcell.


Untuk Dia


Alahai.... what a nice couple they would make kan? Sayang dia married.


Suka sangat pics tuh walaopon banyak tak clear sangat la (pakai handphone je cam tuh la) Anyways, did have fun, did make me forget some things, even if for a while.

More discussions, balik pon da 8 pagi. Tak tidur sampai 1 tengahari kot nak settle isu Dia. Banyak sangat benda nak pikirkan.

Oh by the way, aku off dua hari, Rabu baru kerja.

Eh...lupa nak share satu agik benda. Ni dia...



Tu banners outside of Planet Hollywood. So as you can See. Kalau minatg Jac, show dia pada 2hb September. Sebelom tu on 23 August, ada showcase Mila and Friends. Friends tu termasuk Faizal (erm... at Planet Hollywood?), Mila, Marsha, Ebi dan Candy.

Tapi while Jac punya show malam at 10pm, bebudak kuarga Akademi Fantasia ni punya show at 5pm (very the tea party ala kat Picadilly zaman zaman dulu). Tapi kira ok lar...budak budak pon leh jejak ler gi tengok.

Eh...ok lar....nak end entry nih dulu...

Reactions:

0 comments: