Wednesday, July 25, 2007

Kaya dan berangan...

Semalam layan sneak preview filem Kayangan. Don't ask me how it was. Kalao nak tau, senang je... pasang RTM1 dan ko layan ler memana drama. Standard lebih kurang jer.

Honestly, in this day and age, ada gak orang wat filem syok sendiri. Pelik la how some people sanggup waste money nak buat filem mangkuk hayun ketinggalan zaman, ala 20 tahun lampau yang lepas gituh.

Waste of time. Don't want to MORE waste time on blogging about it, so... ni a little trivia. Guess kaki selebriti mana ni. Petunjuk dia... erm... ok... wat kali pertama dia pakai kasut yang tak membahayakan sesiapa.

Jawapan dibawah...

Da dapat teka sapa? Senang je... kalao bab kasut and the only person who can make shoes a dangerous weapon, sapa lagik kalao bukan... jeng jeng jeng... lead actress Kayangan yang memang cun melecun and very the talented...(memang dia sorang je ok dalam Kayangan ni)... Fazura!!!

Thank God she made it official. Those who read my interview would have known that thank goodness she now officially has NOTHING to do with Hady Mirza, yang Singaporean Idol tuh. Never liked him anyways... but then again... kalao ada peminat nak melatah aku cakap camtuh...well to each his own.. kan?

Moving on. Anyway sebut bab Kayangan yang azab ni... only one thing good ada pasal bab movie ni apart from kehadiran Fazura, which is the soundtrack yang quite decent. Of course peminat Siti Nurhaliza, Ning Baizura and Sarah Raisuddin semua puas ler sebab ada nama nama besar in it kan.

Anyway, pada peminat kuarga Akademi Fantasia, you'll be happy to know, Zahid and Farah pon ada sekali dalam soundtrack tuh.

Siang tadik aku wat photoshoot ngan meka dan Ajai. Tapi yang best photo op masa kita nak gerak kuar dari studio, serempak ngan Ezlynn. Erm... dia ada bak kawan dia. Nak tau sapa? Tuh, yang pose ngan Zahid tuh...







Amik ko! Tu dia si Ezlynn punya pet albino python. Si Farah lari geli nak dekat. Si Ezlynn lak rilek gila ngan ular kesayangan dia tuh.

Today was quite hectic with three back to back interviews, and with another full day like the past three days, letih sikit.

But still mustered enough strength nak layan Muallaf for the second time with Syarol.
Thanks so much kak Min for having us again, and giving the opportunity for us to enjoy an excellent movie, yang sadly enough takkan kuar panggung kat sini.

Don't feel too good today. Some things on my mind.

Malas nak blog pepanjang....

Reactions:

0 comments: