Tuesday, July 03, 2007

Happy birthday Shawal

I know this may just a little bit late, tapi nak wish happy birthday kat Shawal. Sebenarnya terlupa.

The whole day keja nak abihkan paperwork sebelom nak buat any actual work. Biasalah.

Beginning of a new month, overtime and sebagainya nak uruskan. And then because in the last month aku ke Singapore dua kali dan Jakarta sekali, ada ler travel claims and expenses nak di buat. Seriously, the amount of paperwork itself takes forever. Tapi, sebab malam sebelom terlampau rajin bersengkang mata lagik skali, aku banyak abihkan keja beforehand, so terus edit sana sini dan hantar je keja yang da siap.

Lega rasanya. Tapi bila da siap segala, and nothing hanging over my head... bosan lak. I guess some us of just thrive living in the fast lane, hooked on stress and pressure as much as we try to avoid it.

No real plans for tonight, tapi dalam buntu nak lepak mana sebab memang malas nak balik dan tidur, lepak je kat office.

About 9pm, Juan messaged dan ajak ke rumah Shawal tuk makan makan sebab Afi (erm... 'jiran' Shawal yang malas update blog... leh?) .ajak. So, completed what I had to, kemaskan barang barang dan gerak ke Wangsa Maju.

Found the place finally (not too hard) walaopon si Juan ampeh battery phone M-Mobile nya KO mati terpaksa pakai phone Ajami tuk direct aku.

Sampai ramai gak orang... so lepak luar ngan Adi sembang kejap. Then went in for makan. Shawal's parents are such nice people... merasalah kesian lak aku sibuk nak main metal bending ada ler dua tiga sudu garpu rumah tuh da ada erm... kesan dipulas bengkok dan sebagainya (kata Afi buat dah...heh!)

Sat down and gabbed and before you knew it pun da almost 2am bila nak balik. Erm... haiyo... tak malu ke... hish. Lari balik dulu... singgah Danau Kota punya Uptown nak buy some stuff.
Sampai rumah didn't feel like sleeping... so stayed up till subuh baru nak lelapkan mata. Time for my Xanax prescription.

Ok la... drifting off to sleep.

By the way, esok semifinal Ikon. Jangan lupa lintas langsung dari blog ni ek. Aku try update pics on the spot gak.

Makanan sedap ok!!! I like! Ni sebelah ni ingat tak 'Wawa', calon isteri terbaik, sapa nak kenal, tinggal mesej kat Comments dan dia kana balas.


Birthday boy... gayut ngan Gegurl ke....oops!!!



PS - Two weeks more my turn. But no celebration. Aku mula mula pikir nak buat. Skang da tak kuasa. Turnng 32 is no big event after all...

Reactions:

0 comments: