Wednesday, May 30, 2007

I'm back!!!

Yer...da menghampiri seminggu aku tak update blog. A record yang memang berzaman lama da nih aku tak sentuh blog. Sengaja sebenarnya, nak amik cuti from blogging sat, while concentrating on work and other stuff going on.

As of last Thursday, I have refrained from updating my blog or answered any messages, which I will begin once again esok.

No real reason. Bermula je, immediately simultaneously, spent the week tanpa mendapat panggilan sesapa.

In other words, lupa terus alam maya sekejap. Just part of an experiment nak tengok how long aku leh stay away. And I have to admit memang susah. Sib baik sekali sekala malas tuh datang, tak rasa ler.Heh!

Apapon, have been snapping pics dan tetap kompol cita for each and every day, so mulai esok, a week later, aku start update banyak story mory yang da terkumpul. Kira aku akan update secara borong lor.

Today busy day gila and it's one of the only days yang memang nothing much to share.
Except maybe this pic yang aku amik kat studio ntv7 smalam.


So what do you see that's erm... well...see that's worth a posting of this. Kreativiti tahap black metak tol props department nih, kan?


PS - Aku sihat la..sapa yang tanya aku kena kidnap pirates ke, mati la (hish!) and so on, gila la korang. But at least korang miss me (perasan sat) Tommorow...life begins again...

Reactions:

0 comments: