Sunday, May 06, 2007

Er..nak tajuk apa

Diarrhea hari ni wat kali prtama aku tengok ada gajah botak. Eh jap...memang gajah pun ada berapa helai rambut je atas pala. Kelas Linda Jasmin kreatif bagik the appropriate animal.


Flashback pasai meka main Zombi Kampung Pisang rupanya bebudak pompuan punya surprise memang tak jadik. You don't say...

Here we go...English class agik... aduh.

Perlu ke all this stress on signature. Takkan ler bebenda camni pon nak rehearse..

Diarrhea berterusan lagik ngan adengan buang masa rehearse lagu keji in Boria AF5. Still tak puas ati sebab aku bebetul nak tengok meka wat lagu tema Phantom Of The Opera. But I guess bebudak tak mampu kot smething yang require real vocals.

Or at least people yang decide lagu ni yang decide kot.

Yawn...nothing much of interest. Aku tak paham tol overdose Mila nak ngan cam ni. Cam tau je perbandingan diri dia ngan Farah, sampai nak bercnta ngan cam sampai camni. Erm...aku kalao tengok Diari susah aku nak appreciate dia. Hanya konsert je aku leh minat.

Tapi dalam gedik Mila, aku nak gelak time dia feeling buat music video ngan kamera.

Aduh...pecah perot jap ovrdose drama queen dia.

Bab Ebi cita pasal nak further education ngan Khairul Najmi tuh kenapa halfway tuh edit potong sambung lak ek. Pasal bab kekurangan financial dia pnya status?

Takut ada yang bak AFUNDI kesian kalahkan Aswad ke? Takpe...tabung Bersamamu menunggu ngan statement Ebi belajar pakai lilin masa study dulu.

Cantik gak si Candy nih, tapi dia ni jenis muka yang memang sombong walaopon aku tak nampak pon character dia cantuh yang ramai anggap.

Ulangan bab latihan si Heliza memang tak nampak pon dia leh power camtuh as she was in the konsert. Mana la dapat spirit nih. Somebody teach her where her vpcals should be coming from. Kalau nyanyi ala rock ni sakit tekak, it's obvious, memang teknik nyanyian salah. Kang cedera baru tau.

Raptai ari Jumaat cam biasa je...

Masa konsert lak masa Sabtu...hah..tuk sesaat tuk nampak meka pasang extension rambut Aswad. Kreatif gak campor sapu depan semua yag ada (which is not much)

Argh! Sebut rambut ni ttiba nak close up lak kan!!! Baik wat documentary terus perjalanan pesen rambut Aswad (matila kena carut ngan yang inferiority complex lak pasni ngan male pattern baldness).

Teringat lak cikgu tuition aku tuk Add Maths dulu yang rambut semua sapu kedepan semua camtuh nak cover ruangan legar tuh. Malas peluk ke anging tiup...memang horror movie.

Jahat si Shawal gelak dia. Tapi yang dok sibuk pancing pujian tuh perhal. Heh!

Bab mesej dalam botol tuh...yukky!

Especially bila close up ngan si Aswad. Aduh...anyway got a snapshot of that? CLASSIC! Heh!
Aduh...gelak pecah perut...Chef Rahman Adabi katanya masuk Akademi lagik nak promo produk. Perlu sangat Khairul Najmi yang bak dia. Pandai Akademi mintak dia yang escort.

Lagu tugasan dah kuar!!!

Shawal - Copacabana (Barry Manilow)
Aswad - Langit Biru (Mawi)
Ebi - Bukan Diriku (Samsons)
Mila - (Pudar)
Heliza - Ya Atau Tidak (Erra Fazira)
Candy - Cahaya Cinta (Datuk Siti Nurhaliza)
Shawal & Candy - Menari Denganku (Zahid dan Sarah Raisuddin)
Ebi & Mila - My Heart (Irwansyah & Acha Septriasa)
Aswad & Heliza - Joget Cinta Sakti (Haziq & Rosma)
Lagu bonus - Let's Dance Together (Melly Goeslaw & Bukan Bintang Biasa (BBB) ), Falsafah Cinta (Ning Baizura & Jamal Abdillah)

Best Shawal punya lagu. Joget ler. Si Aswad...so expected of Astro nak Mawi-kan dia. Ngok tul dia leh kata Langit Biru dia tatau...padahal lagu tuh overdose kat radio sejak ujung tahun lepas.

Keji sangat...wat innocent.

Si Ebi memang sesuai!!!! I like I like I like!!! The girls semua kena except for Heliza punya lagu which I think tak sesuai. Well, vocally not a challenge ler, Lagu Erra...how hard can it be.

The duets ok, tapi My Heart cam basi dah lah. Apa la meka ni.Joget Cinta Sakti was so tak perlu...while Menari Denganku mesti besh tengok Shawal dan Candy together.

Lagu bonus? Boleh jer la....tak paham camna meka pilih lagu nih...

Reactions:

0 comments: