Tuesday, April 17, 2007

Yawn!

Ari ni rilek sikit. Keja tak berat dan senang je nak settle. Remainder of the day left to my design. Managed to catch Diarrhea today sebab nak check out how the progress of the kids were going.


Erm...nyesal lak. Bukan sebab burok ke apa, but somehow it didn't do anything for me. Wat risau lebih konsert akan datang ni bakal membosankan ada le ngan apa yang ditunjuk.

Amik ko!!! Mesti undian Shawal naik! Tunjuk ia kena urut topless katanya.... pegi physiotherapist (tul ke ejaan aku? malas lak nak check main type je) tapi ala ala lain jer ngan urut berminyak dan sebagainya. Sesuatuh! Ramai yang merembes ler kaedahnya.

Oh well... apa pon jadik ler asalkan masuk undian katanya. Da programming pandai nak cari jalan je.

Awmigawd!!! What the....mengilai haper tuh. Terkejut....

Almost as scary as "yuuuuuu....duin dat ting uuu doooo"...amik ko Rizal ko practising. Scary lah images like this nak bayangkan bebudak ni nama da lepas sekolah but simple words pon susah nak sebut.

Tapi salute bab at least dia cuba ler...still it wasn't enough ok. "The hart-ake":

Amik ko cikgu Bahasa Inggeris tuh da mai Ganding ngan cikgu Syafi nak work on this boy's English. Alamak.....cikgu Fati pun kena masuk. Aduh...da tiga tenaga pengajar masuk...kalao hancur gak, tatau la nak cakap apa.

I'm not holding my breath though...

OH Lord! If that was scary....amik ko...gelekan Ass-wad lak. Aduh...horror!

Adengan popiah hangus pun leh jadik cita katanya. Now you know you're short of stories.

Korang ingat tak masa musim pertama si Atie latih ngan CD player kat tangga. Teringat lak bila Dafi berlatih ngan Heliza.

I don't get why Mila had to squeal camtuh. Rupanya tuh ler bunyi mengilai tuh. Aduh nak gelak pon leh....cam bunyi kena...erm...nevermind. Mintak dia mampu carry Drama ler.

Oh Lord have mercy!!!! What the @#$%^&* are they doing???!!! Kelas bahasa Inggeris apa ni?
Pening la...entah apa meka belajar camni. I think English has become a joke,
Elokla tengah practise tuh anak Linda lak mai bak kucing. Aduh...and they can really afford to waste time. No wonder they can pull off Menuju Puncak so well.....NOT!!!!!

Oh well at least Mila improved on Drama by the end of Diarrhea. There's still hope. Ok...esok ada event. Post more about that tomorrow.

Reactions:

0 comments: