Wednesday, April 04, 2007

Sydney here I come!

Arghhhh! Da type entry ilang lak pulak. Kena ulang balik...ni yang malas ni.

Actually ari ni nothing much to update. Perap je kat rumah, sampai petang baru kuar jalan jalan window shopping.

Feel so much better now. Fever gone, flu pun almost gone, tinggal skang tetiba lak batuk. Amik ko beli Breacol sebotol teguk separuh, terus ok....tapi as expected drowsy sikit ler (kalau Xanax pon aku da takleh react ngantuk...ni cuma ubat batuk)

Singgah and spent most of the evening kat Starbucks rajinkan diri email kan column aku, and habiskan one more due tomorrow (rajin lak lelebih time sakit ni)....actually nak avoid window shopping balik sebab aku discovered another place yang discount hebat.

Found two cun punya sunglasses designs, one Dior and one Gucci yang tengah on sale gak! 40%!!!

Fell in love with both, and the cheapest one was RM640....best price kata tokei kedai tuh. Ok ler tuh for 2007 Spring Summer collection punya. But forced myself to put it down and walked away, saying I'd think about it and lari to Starbucks to drown my sorrows (of not allowing myself to splurge).

Sayangnya!!! Will think about it a little more these few days tengok camna.

Lepak sampai dalam kol lapan, aku pun gerak ke Bangsar Shopping Centre. Sebenarnya ada janji nak have dinner ngan keluarga salah satu peserta Akademi Fantasia. Sapa takyah ler bagitau...meka nak kenal dan mintak nasihat dan pendapat je sikit. Kang cakap sapa lain lak issue diperbesarkan. Anyway, aku tetap objective in my views of everyone, so there!

Apapun, it was a nice chat, and dapat ler kongsi pengalaman how to set up a fan club and organise things about it, plus tukar tukar pendapat sana sini.

Tapi tu bukan the point of this entry...the point of this entry lain sikit.

Yes, bulan depan, tatau for now, exactly when... nak ke Sydney! Merasalah dapat spend some time in the Gold Coast! Yahoo!!!!!

So far aku every state in Malaysia da jalan, Singapore takyah cakap sampai bosan....Thailand, Brunei, England...last but not least Mauritius.

And now, Australia, here I come... I hope! So far, verbally confirm, tapi haribulan tatau agik. Jadik ke pegi? Hope so...so far things look good.

I think I deserve a holiday, and since aku akan duit nak shopping sakan (even after the currency exchange) nampaknya heaven ler kalao jadik.

Ok ler...second round of ubat batuk taing effect...nak tidur. Esok entry lebih panjang.......

Reactions:

0 comments: