Thursday, April 12, 2007

Lawatan ke A&W!

Semalam memang hectic just a little bit. Bukan kesibukan apa....kerja ma. Some of us have a job to hold on to. That and the fact that and a million other things to do.


Pada mereka yang nak tau apa yang aku nak cita kan semalam tuh, kena wait and hold on just a little longer.

Paling awal aku leh reveal cita is tonight or early tomorrow morning. Just jangan terkejut. Aku rasa ini memang kali pertama dalam lima musim aku ikut Akademi Fantasia something like this happen.

Tapi yer lah kan...selepas musim ni memacam kontroversi melanda, it's hardly surprising. All I have to say is, korang nilaikan what I have to say in my next entry dan digest betul betul.

Matilah gali sedalam dalamnya kannn....(bangga kak Ogy ngan aku sebab promo tagline dia)
What's it about? All I can say for now is that it's related to Akademi Fantasia. Sorry ler kalao wat korang menunggu, tapi benda ni memerlukan perancangan, dan akan dilakukan atas perbincangan dan hasil kerjasama beberapa pihak.

Mungkin ada yang tak heran langsung pun ngan apa yang aku akan umumkan ni, then maybe some will take notice of what is going to be done. Er...tu je kot au leh cakap dan bagi clue terhadap pengumuman akan datang ni.

Sementara tu, semalam aku gi ler satu gathering of friends ni. Takyah cakap ler event apa sebab takde kena mengena ngan topik cita pun.

Yang pentingnya, it was at a fast fd outlet. Yang nak dijadikan cita, it was at A&W yang kat Petaling Jaya. So anyways, masa party tu diadakan, aku sempat ler rakam video ni, hope you guys like it and enjoy it as much as I did when I was there last night.

The audio has been edited for sound quality, tapi the actual song was playing in the background, so kira bukan aku pepandai wat benda ni ek. Korang tak caya, korang wat birthday party ke apa kat sana, tanya dia tul tak lagu tu meka ada masa main musical chairs.

Nak tau video dia pasal apa korang kena tengok sendiri ler. Ok ler...got some work to do. Wait just a little more for the announcement.

PS - Kalao korang nak pass the video, just click SHARE kat bottom right hand corner of the screen tu. Video ni memang takde copyright and for non commercial use jer. Sharing is caring.... besides don't you agree the A&W is a good performer,...and cute and cuddly!





Reactions:

0 comments: