Saturday, March 17, 2007

What now?


Premonitions of doom!!!

Aku dapat rasakan la ek...prediction aku ni mesti betul.

Feeling berangan Master Chin nak wat ramalan ni. Selepas konsert semala, I have nothing nice to say about Akademi Fantasia anymore...at all.

Why? Senang je bagi sesiapa yang ada menonton Diari Akademi Fantasia semalam. It is bordering on ridiculous when you start flaunting your own flaws.

First of all, haper kejadahnya meka ni nak pecah lobang kebodohan tak jadiknya kejutan sendiri ngan tunjuk bebudak ngaku yang most of the notification of the surprise ni tak jadik.

Siap ada yang kena lakon balik for the camera sebab tak jadik...what the...

Pastu...to make it worse, it not only exposes how lame the production was but also bagaimana bebudak nih sebenarnya PLASTIK!!!

Dari permulaan pon da plastik...keji lah.

What the hell was the point of that???

Should we go on?

Awmigawddddddd...what the.....malas la.

Dengan karekter Neng Yatimah pelbagai...ngan gedi...ngan sora sparuh masak...arghh!!!!

Nyampahhh!! Tapi seronok sebab ada bahan carut. Hah!! Amik ko!

Nampaknya tahun ni aku akan sayang ngan Akademi Fantasia sebab ada banyak bahan nak mencarut..

Cam p*****k tol. Lom per per ada kes gambar bogel la...ada kes yang ciommolot sesama jenis kat kolej...

UWAAAARGHH!!!!!!!!

Malam ni, aku nak tengok camna meka perform...stakat ni, my expectation memang zero, so it shouldn't be hard for me to be impressed. But even that pun aku rasa I'll be disappointed.

Soalnya skang...malam ni berapa ramai akan disingkirkan.

Leh tak aku harap Aswad, Fatin disepak kuar...sementara Zana dan Dekna pon di campak beg keluar Akademi Fantasia.

So apa pun...I'll update from the Dewan Sivik malam ni ek. Cialos...bye people! Malam ni check ler sini ek...

Reactions:

0 comments: