Monday, March 05, 2007

Welcome home Linda

Aku actually nak update episode 60 Saat Bersama ngan Nabila, my episode three, tapi pagik tadi da letak kat youtube, pastu ada problem lak ngan server.


So anyways...by the time it came up, aku takde masa nak paste link kat sini....sebab kena gegas ke KLIA nak 'jemput' Linda Onn kembali ke tanahair ler.

Malas actually pasal isu ni...sebab aku rasa korang pon da tau isu ni takyah la nak kecoh. Aku tamao salahkan pihak mana ke komen lelebih...

All I can say is...Linda is still a friend...welcome home Linda.

So back to the video aku nak upload... dalam tak sempat, balik dari KLIA je, dalam dua minit aku da upload video ketibaan Linda kat KLIA. Aku later akan upload Nabila punya ok...ari ni banyak planning so I really have to finish my work.

So sorry pada semua yang cuba nak call aku dan talk to me sebab aku memang kelam kabut ari ni. Monday ler...standard.

Anyway...on to the exclusive video...enjoy...be updating later...


Reactions:

0 comments: