Tuesday, March 27, 2007

Rizal's tribute. And my tribute to him

The whole day aku relaxed after the hectic one or two days. Gi launch album Felix belah petang, hung out a bit (sorry tak amik pics) dan kemudian belah malam lari ke Sri Pentas tuk pelancaran Fiesta Media Idola, which incidentally I don't think I'll be going this year cause so many other things happening at once. Tapi kalau tergerak hati, maybe drive down to Kuantan sehari dua leh kot.


Merasalah tawaran Datuk Siti Nurhaliza nak lawan netball (heh...tak baik tau Siti....kita same team lah...heh!)

Anyhoo....no review of the Diarrhea today sebab aku kat Sri Pentas...but here are a couple of pics of the family yang mewakili team Astro, and one from myTeam. Leh?

Nurul, Zahid, Farhan dan Diddy of team Astro.

Akma and her sister lak dalam myTeam
Duta FMI tahun ni, Farah Fauzana

Walaupon ari ni takde pasal Diarrhea, ni ada sikit aku nak cakap. Bosan tol trend setiap Akademi Fantasia. Everytime the competiton starts, so does musim langau.

Maksudnya ada je ler yang start masuk rumah aku ni bising tuh dan nih.

Oh well...aku malas nak cakapkan apa, cuma aku sediakan Ridsect satu tin je nak spray...

Apapun, thanks to my secret provider of damaging pictures, pada peminat Rizal (ada ke?) aku dedicate korang gambar gambar ni.

Ingat gambar gambar ni ek sebelom nak abihkan something like 65 sen nak AFUNDI tuh.

Dahler dua minggu performance terburuk tapi tak keluar keluar lagik.

Enjoy the pics...and watch out for more.



Reactions:

0 comments: